60 perc tekerés ezzel a kerékpárral, 24 órán keresztül ellátja a házat árammal!

Az emberek sokszor panaszkodnak arra, hogy milyen költséges az áramszolgáltatás. Eközben sokaknak az is problémát jelent, hogy nincs idejük edzeni. A találmány amit most bemutatunk, megoldja mind a két problémát. Ami a legfontosabb, hogy ez a találmány megszüntetheti 1,3 milliárd ember problémáját, akik áram nélkül kénytelenek élni.

Manoj Bhargava a kerékpár feltalálója bemutatja, hogy lehetséges otthon, napi 1 óra edzéssel annyi energiát termelni, amely ellátja a házat. Ez azt jelenti, hogy napi 1 óra pedálozás elegendő ahhoz, hogy egy vidéki ház áramellátását megtermeld egy teljes napra.

A legegyszerűbb 10 perces tészta étel! Kattints ide és nézd meg ezt a videóban. Olcsó és finom vacsora!

A milliárdos felfedező és csapata azért találták ki ezt a technológiát, hogy megoldják több mint egy milliárd ember problémáját, akik nem jutnak áramhoz. Rengeteg dologhoz elengedhetetlen az áram, mondja Manoj Bhargava, de a világ népességének jelentős része nem fér hozzá.

A tiszta energia lehetővé teszi a szegény emberek számára is, hogy áramhoz jussanak és ez nem csak azért fontos, mert lehet villany a lakásban. Hanem az internetet is tudják majd használni, ami fontos ahhoz, hogy képezhessék magukat.

Egy kis falu számára ez hatalmas segítség lenne, mivel minden házban csak napi egy órát kellene kerékpározni ahhoz, hogy kitermeljék a lakók számára szükséges energiát.

A fejlett társadalom számára is segítség lenne, mivel így csökkenthető lenne az energiaköltség és még a napi edzés is meglenne.

A biciklivel tiszta energiát lehetne termelni, Manoj Bhargava azt mondja, ha a világ fele használná, az a környezetvédelem szempontjából is jó lenne. A milliárdos terve, hogy 10.000 kerékpárt adományoz az indiaiaknak és a vagyona 90%-át jótékony célra fordítja.

Mi a véleményed erről a remek találmányról? Írd meg hozzászólásban és ha hasznosnak találod ezt az információt, mutasd meg az ismerőseidnek is.