A dolgozó férfiak megéheztek a Mávnál, Erzsike néni ezt megtudva olyat tett, amire mindenki megemelte a kalapját

Elképesztő történetet osztott meg velünk Krisztián a Facebook csoportunkban. Úgy hisszük, erre nincsenek szavak, szerkesztőségünk minden tagja könnyes szemmel olvasta az alábbi sorokat (az eredeti történet ide kattintva olvasható el). Jöjjön hát Krisztián személyes története, melyet változtatás nélkül teszünk közzé!

“Szép reggelt! Tegnap nagy maros- visegrád vasut állomáson dolgozott a karban tartó csapatunk. Ki irtam ide a csoportba hogy éhes a brigád süthetne nekünk valaki valami finomat. Délben erzsike néni jelezte nekünk hogy ö a vasut állomástol nem messze lakik s oldalast sütött s elhozza nekünk. Természetesen nem gondoltuk komolyan hogy valaki komolyan veszi a ki irásunkat, hiszen csak poénkodkodtunk. Ezuton szeretnénk meköszönni erzsike néninek az oldalasokat meg a friss házi kenyeret a brigád nevibe. Krisztián,gyuri,sanyi,istván. Karban tartok.”

Hallottatok ti már ilyet, a mai világban? Amikor már azt hisszük, hogy az emberség kezd kiveszni a világból, egy kedves hölgy megmutatja, hogy vannak még jó emberek. Isten áldja Erzsike nénit! Jó tudni, hogy van még jóság és emberség.


Népszerűsíteni akarom a honlapomat, ezért élek a lehetőséggel és új cikket publikálok itt!

Hozzászólások, vélemények: