Egy budapesti lángosos ingyen ételt biztosít a Szent László kórház dolgozóinak

Az olyan rendkívüli helyzetekben, mint a mostani, minden eddiginél nagyobb szükség van az összefogásra, és a szolidaritásra. A koronavírus járvány miatt ugyan az emberi érintkezések száma lecsökkent, de lélekben sokakat összeköt ez a helyzet.

A Fény utcai piac egyik lángossütőjének, a Lángoslandnek dolgozói is átérzik az egészségügyben dolgozók helyzetét, és értékelik megfeszített munkájukat. Ezért úgy döntöttek, hogy a következő két hétben naponta 50 darab lángost küldenek a Szent László kórházba, természetesen ingyen. A piac üzemeltetője pedig vállalta a lángosok kiszállítását, és a Facebookon azt is jelezték, hogy várják a piac más üzleteinek felajánlásait is.

A Fény Utcai Piac és Kereskedelmi Központ Társasház kereskedői közül elsőként a Lángosland fiatal csapatától érkezett…

Közzétette: Fény Utcai Piac – 2020. március 18., szerda

Az egészségügyben dolgozókra most minden eddiginél nagyobb terhet cipelnek. A feszített tempójú munka mellett saját és családjuk testi épségét is azért kockáztatják, hogy segíthessenek a betegeken. Az biztos, hogy most minden segítség jól jön a kórházakban dolgozóknak. Mi a magunk részéről gratulálunk a Lángosland dolgozóinak a nagylelkű felajánlásért, és reméljük, sokan csatlakoznak hozzájuk.