Egy óra ezen a biciklin, képes a háztartás számára 24 órára elegendő áramot termelni!

Naponta 1 órát hajlandóak lennénk a biciklin tekerni, hogy ellásuk otthonunkat 24 órára szükséges árammal? Az emberek sokszor panaszkodnak, hogy magas az áram költsége, ez a találmány azonban megoldás lehet! Ha eddig nem volt “időnk” edzeni, most majd megjön hozzá a kedvünk.

Ami a legfontosabb, hogy ez a találmány megoldaná annak az 1,3 milliárd embernek a problémáját, akik áramellátás nélkül élnek.

Manoj Bhargava az áramot termelő bicikli felfedezője bemutatja, hogy milyen egyszerű a készülék használata.

Van egy maréknyi diód és mazsolád? Kattints ide és nézd meg ezt a videóban. Finom puha süteményt készíthetsz belőle

Mikor pedálozunk, bekapcsol a generátor és feltölti az akkumulátort. Ennek köszönhetően napi 1 óra pedálozással egy vidéki ház teljes áramellátását “megtermelhetjük”.

A milliomos és fejlesztő csapata azért hozták létre a készüléket, hogy megoldják a világ egyik legnagyobb problémáját. Ennek köszönhetően mindenki áramhoz juthat és még fizetnie sem kell érte, csak egy kis testmozgásra lesz szükség.

A szegénységben élő társadalmak így nem csak fényt vihetnének az otthonukba, de lehetőségük lenne arra is, hogy megismerjék a világhálót és ezáltal tanulhatnának. A feltaláló célja, hogy mindenki szabad energiához juthasson.

Ha a világ fele ezt a biciklit használná, a környezetszennyezés is csökkenne, ráadásul még a testsúlyunkat is kordában tarthatnánk.