Ez a hölgy 50 éves és a fényképen a fia látható! Most elmondja, mi az a két titok, melyekkel biztosítható az örök fiatalság! Te is szeretnél így kinézni 50 évesen?

Liu Yelin egy 49 éves kínai nő, de a képeket elnézve fontos megállapítani, hogy szinte egyáltalán nem használ sminket. Erre ugyanis semmi szüksége, hiszen a 22 éves fia mellett is nagyon fiatalnak néz ki.

A kínai közösségi oldalon, a Weibo-n Liu Yelin-nek immáron 75 ezer feliratkozója van, köszönheti mindezt annak, hogy valóban lélegzetelállító módon fiatalnak néz ki. De hogyan sikerült neki korához képest ennyire megőrizni a fiatalságát, mi a titok?

Most eláruljuk!

Lehetséges kinézni fele olyan idősnek, mint amilyenek valójában vagyunk? Könnyedén! Ennek Liu Yelin az egyik kitűnő példája.

Ez a kínai hölgy annyira fiatalnak néz ki, hogy amikor 22 éves fiával együtt látják, sokan azt hiszik, hogy egy szép szerelmespárt látnak.

Liu rendszeresen hitetlenkedést okoz a körülötte lévőknek, mikor megtudják korát, hiszen arcán se egy ránc, és alakja is olyan, mint a huszonéveseké.

„Amikor az emberek megtudják, hogy majdnem 50 éves vagyok, szinte sokkot kapnak.” mondja a 49 éves Liu Yelin.

„Amikor bevásárolni megyek és elmondom, mennyi idős vagyok valójában, azonnal elkezdenek ostromolni az emberek, hogy áruljam el nekik, mi a titka az örökös fiatalságnak.”

De mégis, mi a titka?

Igazából nagyon egyszerű: Liu Yelin harminc éve sportol és edz rendszeresen.

„Minden reggel úszom egy kicsit a közeli tóban és rendszeresen atletizálok.”

„Legjobban télen szeretek úszni, mégpedig a szabad ég alatt.”

Liu Yelin keresztülúszta már a Jangce folyót Kínában és a Han folyót Dél-Koreában.

Tavaly Liu leúszta a 12 kilométeres távot Pineng (Malajzia) partjaitól a Malaka-szorosig mindössze 4 óra alatt!

Liu Yelin mottója: „Ha rosszul nézel ki, akkor rosszul próbálod!”

Oszd meg ezt a cikket azokkal, akik még mindig kétségbe vonják a rendszeres testmozgás előnyeit!