Ezt az írást, ha kérhetem minél többen osszátok meg, hátha van a környezetedben hasonló beteg, aki tudna segíteni a tovább haladásban

Segítséget kér (csak egy megosztást kér, semmi mást!) a gyógyíthatatlan beteg magyar reality-sztár! Abban reménykedik, hogy a közösségi oldalon, talál olyanokat, akiknek szintén hasonló betegségük van, és a segítségére lehetnek.

Gyovai Éva egészségesnek tűnő, gyönyörű, fiatal lány, akinek története megrázta az országot. Úgy döntött, hogy megosztja az emberekkel a történetét. Létrehozott egy csoportot is a Facebookon, amelyek segíthetnek a betegeknek.

Kedves Ismerőseim! 
Nem is tudom , hol kezdjem… Az utolsó esélyeim reményében döntöttem úgy , hogy a legintimebb , legféltettebb “titkom “ , feltárom, egy jobb élet minőség reményében .
Az én “kálváriám “ 2013-ban kezdődött ….
Történetemben nagyon sok szenvedés , és fizikai fàjdalom van , amiket nem szeretnék leírni részletesen, nem akarok elétektárni…

Egy súlyos felfázás tüneteivel kezdődött minden, 5évvel ezelőtt , és ennek sajnos azóta sincs vége…

Rengeteg orvoshoz járás , internetes keresgélés,
Magyarországon szinte tényleg a legjobbaktól- a “kevésbé jókig” , mindenhol megfordultam .
Míg körülbelül több , mint egy évvel ezelőtt megtaláltam Dr. Lovász Sándort (jelenlegi kezelő orvosom) , aki 5év után megállapította , hogy egy gyógyíthatatlan betegségben szenvedek , melyet IC szindrómának hívnak .

A kezeléseket elkezdtük , sajnos az állapotom egyelőre nem igazán akar javulni..

Még mindig rengeteg fájdalmam van . Jelenleg az 5ödik kezelésem kapom . (Hugyhólyagba célzott befecskendezés , szteroid, antibiotikum, és egyéb anyagok melyek hiányoznak a hólyag GAG- rétegéből) .
Tudom, hogy rengetegen nem hallotak még erről a betegségről , hiszen ez egy nagyon ritka kór ,hazánkban szinte mindössze 20ezer embert érint.

A kérésem csak annyi, lenne, hogy ezt az írásomat, ha kérhetem minél többen osszátok meg, hátha van a környezetemben hasonló beteg, akinek több tapasztalata van , tudna segíteni a tovább haladásban.

Esetleg külföldön vagy itthon olyan professzionális orvosok akik erre a szakterületre összpontosítanak .(Mivel gyógyithatalan a betegség, csak tünetmentes tudnék lenni ideig -óráig, de akár több hónapig is, viszont nekem ez is nagyon nagy segítség lenne. Sajnos egyre sürübbek reménytelen napjaim,nem szeretném feladni .
Minden eggyes megosztás , nekem nagyon sokat jelentene!
Köszönöm szépen.

Az IC szindróma hétköznapi neve hólyagfájdalom szindrómaTünetei gyakori vizelési kényszer, kis porciók, erős fájdalmak. A betegség teljesen és végérvényesen az orvostudomány jelenlegi állása szerint nem gyógyítható.