Fantasztikus mi történik, ha 1 órára alufóliával csomagolod be a fogaidat!

A fog az egyik legelső dolog, amit az egyik ember észrevesz a másikon. A fehérebb és tisztább fogak, a minél ragyogóbb mosoly segít, hogy jobb benyomást tenni másokra és fokozza a bizalmat is. Ezért is a fogfehérítés az egyik legkeresettebb szolgáltatás napjainkban. Az amerikaiak dollármilliókat költenek fogfehérítő termékekre minden évben.

Sokan szakembernél végeztetik el a fogfehérítést, de ez is igen drága beavatkozás.

Kiderült azonban, hogy sok egyszerű és olcsó házi praktika segítségével is kifehéríthetjük a fogainkat, pl. olyan, a házban többnyire megtalálható hozzávalókkal, mint a szódabikarbóna és az alufólia.

Az alábbi videó a Healthy Life weboldalról bemutatja a sárga fogak otthoni fehérítésének könnyű és hatékony módját. Egyszerűen keverjünk össze szódabikarbónát és fogkrémet, vigyük fel a keveréket a fogakra, majd az egészet fedjük be alufóliával. Hagyjuk 1 órán át hatni, szedjük le a fóliát, majd mossunk fogat. Ha még jobb eredményt szeretnénk, hetente kétszer végezzük el ezt a műveletet. Észre fogjuk venni, hogy fogaink fehérebbek lettek. Nézd meg a videót és minden részletet megtudhatsz!

Gyors és egészséges vacsora 10 perc alatt! Kattints ide és nézd meg ezt a videóban. Olcsó és finom cukkini recept

https://www.youtube.com/watch?v=2lP_bIUZa6U