Így derült ki, hogy Caramel kislánya leukémiás

A három és fél éves picinél leukémiát diagnosztizáltak

Fotó: Facebook/caramelmusic.hu

Molnár Ferenc Caramel posztjában tudatta követőivel, hogy 3 éves kislányánál, Szofinál leukémiát diagnosztizáltak az orvosok.

Caramel leírta, hogy nagyon nehéz helyzetben vannak, de szükségesnek érzik beszámolni arról, hogy kislányuknál leukémiát állapítottak meg. A kórházi kezelést azonnal megkezdték Szofinál, ezzel pedig kezdetét vette a minden szülő legszörnyűbb rémálmát megtestesítő orvosi folyamat. Az énekes azt is leírta, egyelőre fel sem fogják, ami velük történik, de abban biztosak, hogy kislányuk, aki életük értelme, fel fog gyógyulni, és még egészségesebb, még erősebb lesz az életben.

Van otthon banán és keksz? Kattints ide és nézd meg ezt a videót, hogyan készül az egyik legegyszerűbb sütés nélküli sütemény!

Caramel és felesége egy szokásosnál hosszabb ideig tartó, lázas betegség miatt vitték kislányukat orvoshoz. Az alapos kivizsgálás után derült ki, hogy a dolog komolyabb, mint azt bárki hitte volna.

A család képviselője úgy nyilatkozott, Carameléket lesújtotta a hír, de tudják, hogy lányuk újra egészséges lesz, hiszen kitűnő esélyei vannak a gyógyulásra. Ehhez azonban sok kitartást megkövetelő, hosszú folyamat vezet, az énekes és felesége a jövőben minden mást ennek fognak alárendelni.

Caramel azt is leírta, hogy a gyermekkori leukémia nagyon jó arányban gyógyítható, mégpedig tartós következménynek nélkül. Nem érzik úgy, hogy egyedül lennének a bajban, hiszen sok szülő jár hasonló cipőben, a pozitív példákból pedig ők is erőt tudnak meríteni. Számukra most az első, hogy Szofit minden erővel támogassák a rá váró nehézségekben, nyugalmat biztosítsanak neki és minden lehetséges módon elősegítsék a gyógyulását. Egyelőre az énekes a felkéréseknek megpróbál eleget tenni és reméli, hogy Isten is velük lesz életük legnehezebb kihívásában.

A betegségről azt kell tudni, hogy a 15 éves kor alatt előforduló daganatos megbetegedések közül az akut limfoid vagy limboflasztos leukémia a leggyakoribb. A 2-6 éves korosztályban fordul elő legsűrűbben. Hazánkban szerencsére az új kezelési protokoll az esetek 90%-ban gyógyulást eredményez.