Ittas vezetésért bevonták Ambrus Attila (Viszkis) jogosítványát

Elvették a Viszkis jogosítványát, mert ittasan vezetett

Forrás: ATV.HU

Ittas vezetésért bevonták Ambrus Attila (50) jogosítványát – tudta meg a Blikk. A Viszkist a múlt héten állították meg a rendőrök egy közúti ellenőrzés alkalmával, majd szondáztatták, az eszköz pedig kimutatta, hogy ivott.

Három napig voltam egy rendezvényen, szombatról vasárnapra pedig az autómat akartam átvinni a szállásomra, mert nem akartam ott hagyni, ahol parkoltam, mivel ott már nem őrizték. Két pálinkát, azaz két felest ittam még este, az igazoltatás pedig másnap hajnalban történt. Nem arról volt szó, hogy mattra ittam magam, nem voltam részeg. Amikor a hídon mentem át, akkor állítottak meg. Megfújtam a szondát, és ennyi. Gyakorlatilag mindenkit szondáztattak, tehát nem engem szedtek ki a sorból, ők csak végezték a dolgukat, nem is lázadtam ez ellen, volt bennem alkohol. Ők tették a dolgukat, én meg elkövettem ezt a hibát, hogy nem mertem ott hagyni a kocsimat. Nem volt a szondáztatás után vérvétel vagy bármi vizsgálat, a helyszínen minden megvolt. Elvették a jogosítványomat

– mesélte a lapnak Ambrus. Azt még nem tudni mennyi időre vették el a jogsiját, ráadásul emellett pénzbírságot is kaphat.

Korábban történt:

Élő adásban esett egymásnak a Viszkis és Tvrtko

Élő adásban békült ki Ambrus Attila és Vujity Tvrtko