Kezdőlap Cikkek Mióta az idős hölgy elhunyt, a családot a kedvenc madara látogatja!

Mióta az idős hölgy elhunyt, a családot a kedvenc madara látogatja!

Fotó forrása: thedodo.com

A múlt hónapban hunyt el Dorothy Booth, Virginiában. A 97 éves hölgy békességen távozott, óriási űrt hagyva mindazok szívében, akik szerették a drága nénit.

A halála után nem sokkal a családot egy titokzatos látogató lepte meg, aki nem is érkezhetett volna jobbkor. Debbie és Jeanne, a néni lányai még a halála előtt arról beszélgettek vele, hogy vajon mi lehet a túlvilágon.

Angela Abbott, a néni unokája arról számolt be, hogy sokszor viccelődtek a nagymamájával, hogy majd küldjön egy üzenetet odaátról, hogy a család tudja jól van és boldog. Az unokája azt mondta, küldjön egy bíboros madarat. A néni azt válaszolta, majd meglátja mit tehet.

Fotó forrása: thedodo.com

A család most azonban azt érzi, hogy a néni teljesítette a kérést.

A halotti megemlékezés után a család összegyűlt a lakásban és valami különös zajt hallottak a konyhából.

Az apuka észrevette, hogy egy bíboros madár szállt a konyhába, annyira szelíd volt, hogy meg is fogták. Örömükben könnyek csordultak a szemeikből és fotókat készítettek a madárkáról. A lányok úgy érezték, tényleg megtörtént, amire vártak.

Úgy érezték, nem is jöhetett volna jobbkor a látogató, azt gondolják, választ kaptak az imáikra. A kis csodának azonban jobb a szabadság, ezért ki is mentek a kertbe, hogy szabadon engedjék. A madár azonban nem akart elrepülni. Szabadon engedője vállára szállt inkább.

A legtöbb kívülállónak ez talán nem jelent sokat, de ők teljesen megnyugodtak és úgy érzik, hogy ez egy Isteni jel. A család véleménye szerint ez nem lehet különös egybeesés. Édesanyjuk kedvenc madara csak nehezen akart elrepülni a nővérektől.