Nostradamus jóslata – a nagy háború Franciaországban kezdődik és elsöpri egész Európát!

Nostradamus megjósolta, hogy mi fog történni Franciaországban, a szülőhazájában. Őt tartják a világ egyik leghíresebb jósának, ugyanis több jóslata is beigazolódott már. Sajnos a jóslatai között találtak egy olyat, amely a jelenlegi európai helyzetet vetíti elő.

Nostradamus szerint a háború Franciaországból indul el és végigsöpör egész Európán. A háború és a konfliktusok egész Európát felőrlik majd 2025-ig. Utána hosszú ideig tartó béke következik majd.

A tudósok Nostradamus jóslatai alapján úgy vélik, hogy az elmúlt időszakban történt Francia tragédiák a 3-ik világháború kezdetét jelenthetik. A jelenlegi helyzet és a jóslatokban leírtak között elég sok az egybeesés, ebből a kutatók arra következtetnek, hogy Nostradamus jóslatai sajnos újra beteljesedhetnek. Amennyiben így történik, akkor Európa teljesen összeomlik és 2025-ig nem is lesz béke a kontinensen.

A legegyszerűbb házi kenyér recept! Kattints ide és nézd meg ezt a videóban. Finom puha és mindig jól sikerül

A jóslat szerint a menekültválság is hozzájárul a 3-ik világháború kirobbanásához:

“Nomád népek jönnek Pannóniába, egyre számosabban és megvetetten, e nemzet veszti nyelvét s Európában árva, a föld népe nem fogadja be, sem a szellem. Csak táncol s zenél, koldul, lop ha kell, és vándorol tovább, örökké vágytól hajtva, hogy egyszer végső hazát is érdemel, és barna bőre nem lesz bélyeg rajta.”