Rig Lajos a Miniszterelnök Úr segítségét kéri az izomsorvadásos kislány ügyében és arra kér mindenkit, támogassák a családot

Az üzenetet a Facebook-oldalán is megosztotta

“Levélben fordultam a Miniszterelnökhöz, Noémi, a hatéves izomsorvadásos kislány segítsége ügyében. Kérlek, osszátok meg minél többen, jusson el azokhoz, akiknél a döntések vannak és a kassza kulcsa. Valamint segítsünk mi is, mert sok kicsi sokra megy…” – kezdi nyilvános levelét Rig Lajos országgyűlési képviselő, aki a Facebook-on tette közzé levelét, amelyben Orbán Vitkor segítségét kéri és arra kér mindenkit, támogassák a családot.

Az RTL Klub számolt be egy kétegyházi édesanya és 6 éves lánya történetéről. A gyermek gerincvelői izomsorvadással küzd. A riportban elhangzott, hogy egy éve már létezik egy több tíz millió forintos injekció, amit az ilyen betegek kaphatnak. Ehhez Magyarországon is hozzájuthatnak az érintettek, egyedi méltányosság alapján. Noémit viszont elutasította az egészségbiztosító.

Rig Lajos viszont levélben fordult Orbán Viktor miniszterelnökhöz, segítséget kérve, illetve arra kért mindenkit, hogy anyagi támogatással segítse a gyermek gyógyulását. Az üzenetet a Facebook-oldalán is megosztotta:

Gyors és egészséges vacsora 10 perc alatt! Kattints ide és nézd meg ezt a videóban. Olcsó és finom cukkini recept

Levélben fordultam a Miniszterelnökhöz, Noémi, a hatéves izomsorvadásos kislány segítsége ügyében. Kérlek, osszátok meg…

Közzétette: Rig Lajos – 2019. január 23., szerda

Amint válaszol a címzett, frissítjük cikkünket! A találatért köszönet a alfahir.hu honlapnak.