Vég nélküli terhesség! Egy nő 3 évig élt terhes pocakkal, amíg megtudta a valóságot!

Egy nő hihetetlen dolgokon ment keresztül, a vég nélküli terhessége folyamán, de egy nap megtudta mi a valóság. Margaret McMahon akkor ment el az orvoshoz, amikor a hasa egyre nagyobb lett, mintha egy léggömb lett volna benne. Az orvos azt mondta neki, hogy a tünet az irritábilis bél szindróma miatt van. Nem nyugtatta meg a magyarázat, így azon fáradozott, hogy megtudja mi is történik vele. Három évig fájdalmai voltak, mindenki azt kérdezte tőle, mikor fog szülni, majd megoperálták. Kiderült, hogy egy görögdinnye nagyságú tumor volt a hasában.

PIC BY MARGARET MCMAHON / CATERS NEWS - (PICTURED:Margaret Mcmahon today) -A mum has described her never-ending pregnancy horror after doctors discovered a melon-sized tumour in her womb. Margaret Mcmahon, 48, from Belfast first went to the doctors after realising something was wrong in 2013 after her stomach ballooned in sized. Her symptoms, which included a bloated stomach and abdominal pains, were put down to Irritable bowel symptoms (IBS) by her doctors. Unsatisfied with the diagnosis, the mum of two eventually paid for her own CAT scan where her melon-sized tumour was discovered. SEE CATERS COPY

Két gyermek édesanyja, de évekig úgy élt, mintha vég nélküli terhessége lenne. Egy ultrahangos vizsgálat folyamán tudta meg, hogy egy óriási tumor van a hasában.

Gyors és egészséges vacsora 10 perc alatt! Kattints ide és nézd meg ezt a videóban. Olcsó és finom cukkini recept

“Az utolsó év szörnyű volt, úgy éreztem magam, mintha a terhességnek soha nem lenne vége, csak egy valódi terhesség után egy baba jön világra. Ennyi idő után az ember már csak azt akarja, hogy eltűnjön a testéből. A végén a fájdalmak már elviselhetetlenné váltak. Szörnyű, amikor folyamatosan vécére kell járnod, az élet ilyenkor a várakozásról szól. Az orvosok eleinte azt hitték, hogy az irritábilis bél szindróma okozza a kellemetlen tüneteket és azt mondták, hogy fogyjak. Hosszú idő múlva jöttek rá, hogy egy daganat miatt van, ami görögdinnye nagyságú. ” – nyilatkozta Margaret a The Sun-nak.

Három évvel később az orvosok azt mondták, hogy a daganat nem nőtt, de szörnyen fájt a csípője és a háta. A műtét után döbbent rá, hogy a daganat milyen nagy volt. Margaret azóta egészséges és boldogan éli az életét.