Kezdőlap Ketkes Receptek 12 csodás desszert ötlet, amelyekkel te is mindenkit elbűvölhetsz

12 csodás desszert ötlet, amelyekkel te is mindenkit elbűvölhetsz







Néha készítenénk valami finom édességet, de nem akarunk sok időt a konyhában tölteni. A gyors édességek ilyenkor jól jönnek! Ma megmutatjuk, hogyan készíthetsz finom és egyszerű édességeket, amelyekkel mindenkit elkápráztathatsz!

A videóban láthatod, hogyan készíthetsz olyan gyönyörű tortát, mint egy profi cukrász. A díszítéshez csak fehér csokoládéra és Nesquik csokoládéöntetre lesz szükséged. Meglepő, de a csokoládémáz hamar megdermed és könnyebb a dobozos Nesquik öntettel mintát rajzolni a tortára, mint az olvasztott csokoládéval.

Ha nincs időd tortát sütni, muffinból is készíthetsz meglepetés tortát az ünnepeltnek. Több díszítési ötletet is láthatsz a videóban.

A színes muffinért mindenki rajong, ha egyszer kipróbálod, biztosan mindig ezt fogja kérni a család.

Keksz és Nesquik csokiöntet felhasználásával csodás Karácsonyi édességet készíthetsz. A gyerkőcökkel is elkészíthető, így valódi családi program is lehet. Csokoládét is olvaszthatsz, azzal is rajzolhatsz mintát.

Ehető csillámpor felhasználásával ragyogó muffinokat készíthetsz, amelyek minden szülinapot különlegessé tesznek.

A banánból készült pingvinek pedig a legújabb kedvencek! Garantáltan hatalmas sikere lesz!

A videóban még sok bámulatos ötletet láthatsz, amelyekkel különlegesebbé teheted a családi összejöveteleket. Ha tetszenek ezek a tippek, mutasd meg őket ismerőseidnek is!