4 csillagjegy szülötteivel nem érdemes vitázni, mert mindig ők kerülnek ki győztesen minden helyzetből

A most bemutatásra kerülő négy csillagjegy szülötteivel ne próbáljatok meg vitatkozni, mert veszíteni fogtok, mindig az övéké az utolsó szó.

Inkább kerüljétek őket, amikor dühösek, mert szinte lehetetlen meggyőzni őket, ha éppen dühösek.

1. Bika

A Bika mindenhez úgy áll hozzá mint egy nagyon fontos dologhoz és felelősséget is vállal mindezért. Elég hamar dühbe gurul, de soha nem adja fel a harcot. Amikor a Bika visszahúzódó, akkor új ötleteken gondolkozik vagy hirtelen változtatáson. Eléggé rizikós vitába keveredni e jegy szülöttével, mert ő soha nem mond ellent a kimondott szavainak, nem vonul vissza még akkor sem, ha becsapja magát.

2. Oroszlán

Ne próbáld megsérteni az Oroszlán büszkeségét, hiúságát, a vele történő harc nagyon veszélyes lehet. Azok az emberek akik ebben a csillagjegyben születtek igazi harcosok születésüktől kezdődően, maximálisan meg tudják védeni magukat és a saját álláspontjukat. Az Oroszlán egója soha nem engedi meg azt, hogy visszalépjen egy harcból vagy beismerje a tévedését.

3. Skorpió

A Skorpió nagyon impulzív, könnyen megsértődik, lelkileg instabil lehet, ezért ne próbálj meg ellenkezni vele. Ez a csillagjegy nem tud felvenni egy védekező helyzetet mert nincs megszokva ezzel, a legrosszabb esetben is azt fogja támadni aki ellenkezik vele. Minden harcot megnyer, ő képes arra, hogy megtalálja a gyenge pontodat és ott fog megsebezni.

4. Vizöntő

A Vízöntő jegy szülöttei erős és domináns emberek, az ő számukra az igazság mindennél többet ér, nem tanácsos veszekedésbe kerülni vele. Mivel a Vízöntő nagyon makacs, ezért szinte lehetetlen ellentmondani neki mert az intelligenciájával szétrombolja az ellenfelét. E mellett gúnyos is tud lenni, ami egy nagyon erős fegyver a kezében.