Cikk publikálása

A KETKES.COM most óriási lehetőséget kínál számodra, segítségünkkel széles körben megismertetheted honlapod a nagyvilággal és könnyedén elérheted, hogy olvasóink rendszeresen kövessék a honlapod/blogod.

Mi nem kérünk pénzt a honlapod, blogod népszerűsítéséért! Cserébe csupán minőségi és egyedi tartalmat kérünk tőled.

A cikked végén a kérésedre megjeleníthetjük neved, honlapod/blogod, Facebook-oldalad kattintható URL címét, (vagy amit csak szeretnél), és így egy jól megírt, a látogatók érdeklődését is elnyerő cikkel, akár napi 5-10ezer látogatót is szerezhetsz a honlapodra!

A minőségi cikk nálunk minimum egyedi. Ami annyit jelent számunkra, hogy a publikálásra szánt cikked sem a saját honlapodon/blogodon, sem másutt nem olvasható. A cikkedhez kérlek csatolj egy (vagy több) jogtiszta képet is.

Mi egy első sorban hölgyeknek szóló magazint készítünk, tartalmaink színvonalát és mennyiségét, valamint exkluzivitását pedig folyamatosan igyekszünk növelni. Ebben a folyamatban pedig rád is számítunk, ezért szeretnénk, ha üdvözölhetnénk vendégbloggereink között.

Miért érdemes csatlakoznod?

  • Mert blogod/Facebook honlapod/üzleted/szolgáltatásod linkjét, vagy akár telefonszámod elhelyezheted a cikkedben, illetve a cikk végén.
  • Mert sok új olvasót szerezhetsz általunk: Egy-egy jó cikkel akár napi 5-10 ezer látogatót is átkattinthat honlapodra/facebook oldaladra!
  • Mert cikked kikerül a közel 100 ezer kedvelővel rendelkező Facebook oldalunkra is (https://www.facebook.com/ketkesmagazin/)
  • Mert tovább építheted a személyes branded, imidzsed.
  • Mert nem láncolunk magunkhoz: Nem szabjuk meg, hogy milyen gyakran írj nekünk, nincs minimum vagy maximum mennyisége a cikkeknek, így akkor és annyiszor tudod elérni célközönségünket, amikor és ahányszor szeretnéd!

Miért jó ez nekünk?

  • Mert egy sikeres együttműködés esetén minőségi cikkeket kapunk Tőled, amik segítségével még színvonalasabb tartalmat tudunk kínálni egyre növekvő olvasótáborunknak.

Mindössze annyi a kérésünk, hogy a nekünk küldött cikk új legyen (vagy legalább is olyan, amely még sosem került publikálásra).

Csak rajtad áll, hogy naponta 5-10ezer látogatóra szert tegyél!

Belevágunk?

Ha a válaszod igen, várjuk cikkeid erre az e-mail címre: levelezes@ketkes.com és szerkesztőségünk 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot.