12 csodás desszert ötlet, amelyekkel te is mindenkit elbűvölhetsz

Néha készítenénk valami finom édességet, de nem akarunk sok időt a konyhában tölteni. A gyors édességek ilyenkor jól jönnek! Ma megmutatjuk, hogyan készíthetsz finom és egyszerű édességeket, amelyekkel mindenkit elkápráztathatsz!

A videóban láthatod, hogyan készíthetsz olyan gyönyörű tortát, mint egy profi cukrász. A díszítéshez csak fehér csokoládéra és Nesquik csokoládéöntetre lesz szükséged. Meglepő, de a csokoládémáz hamar megdermed és könnyebb a dobozos Nesquik öntettel mintát rajzolni a tortára, mint az olvasztott csokoládéval.

Ha nincs időd tortát sütni, muffinból is készíthetsz meglepetés tortát az ünnepeltnek. Több díszítési ötletet is láthatsz a videóban.

A színes muffinért mindenki rajong, ha egyszer kipróbálod, biztosan mindig ezt fogja kérni a család.

Keksz és Nesquik csokiöntet felhasználásával csodás Karácsonyi édességet készíthetsz. A gyerkőcökkel is elkészíthető, így valódi családi program is lehet. Csokoládét is olvaszthatsz, azzal is rajzolhatsz mintát.

Ehető csillámpor felhasználásával ragyogó muffinokat készíthetsz, amelyek minden szülinapot különlegessé tesznek.

A banánból készült pingvinek pedig a legújabb kedvencek! Garantáltan hatalmas sikere lesz!

A videóban még sok bámulatos ötletet láthatsz, amelyekkel különlegesebbé teheted a családi összejöveteleket. Ha tetszenek ezek a tippek, mutasd meg őket ismerőseidnek is!