Kezdőlap Lélek A kiválasztott hópehely meg fogja mondani, milyen vagy télen!

A kiválasztott hópehely meg fogja mondani, milyen vagy télen!

Hópehely az egyik legszokatlanabb és legtitokzatosabb természeti jelenség. Mindegyikük megjelenése egyedülálló, soha nem ismétlődik a mintájuk. A hópelyheket általában két dologgal társítjuk: a téllel és az év végi ünnepekkel. De lehet, hogy mélyebb jelentésük van! A hópelyhek különböző formái valami újat árulnak el a jellemedről!

Az itt látható 10 hópehely rajzának megvannak a maga sajátosságai, amelyekkel biztosan megítélhető egy személy személyisége. Válassz tehát egyet a hópelyhek közül, lehetőleg gondolkodás nélkül és megtudhatod, mit jelent.

1. Klasszikus hópehely

Az ilyen hópehely jut legelőször eszünkbe akkor, amikor „a hópehely” kifejezésre gondolunk. Ha ezt a formát választottad, akkor nagy valószínűséggel te egy olyan ember vagy, aki a hagyományokat, a családot és a családi értékeket tiszteli. Nagyon édes és érzékeny vagy, könnyen és nyugodtan bízhatnak rád a titkokat. Természetedből adódóan egy kedves, türelmes és körültekintő ember vagy. Szeretsz nevetni és szeretnéd, ha mások is boldogok lennének!

2. Terjedelmes hópehely

Ha választásod erre, a nagy, de ugyanakkor egyszerű, „kövér” hópehelyre esett, akkor te egy nyíltszívű és céltudatos ember vagy. Nehéz lekötni a pletykákkal, ugyanakkor az sem köt le, hogy mivel foglalkoznak a számodra jelentéktelen emberek. A körülötted lévő emberek nagyon megbízható személyt látnak benned, olyat, aki tudja, hogyan kell teljesíteni egy kérést vagy végrehajtani a munkát. Azok az emberek, akik körülötted vannak, emiatt biztonságban érzik magukat, már csak azért is, mert belőled melegség és lelki nagylelkűség árad.

3. Elegáns hópehely

Ennek a hópehelynek a kinézete kissé emlékeztet a csipkére, ami miatt valójában felkeltette az érdeklődésedet. Emiatt téged kifinomult személyként lehet jellemezni. A természetedből kifolyólag nagyszerű ízléssel és szépségérzettel rendelkezel, amit az életed minden területére próbálsz alkalmazni, legyen szó a saját stílusodról, a családodról, a munkádról, vagy az otthonodról. Büszke vagy a jó modorodra, és nem szereted a rendetlenséget. Az emberekben leginkább a becsületességet tartod fontosnak és ezen kívül azt, hogy könnyű legyen velük beszélni. Jobban szereted a magányosságot, mint a tömegben lenni.

4. Bonyolult hópehely

Az összetett mintás hópehely egy olyan személyt takar, aki nagy jelentőséget tulajdonít a részleteknek. Gyorsan megtanul új dolgokat, és mindent magába szív, mint egy szivacs. A személyes életében értékeli a sokszínűséget és az intrikákat, ugyanakkor a rutinból végzett dolgoktól kényelmetlenül érzi magát. Végül kitűnő tehetsége van ahhoz, hogy új barátokat szerezzen!

5. Meglehetősen bonyolult hópehely

Ebben a hópehelyben érdekes minták részletei figyelhetőek meg. Nem klasszikus, de valahogy mégis, a saját módján ideális forma. Ha te ezt választottad, akkor egészen biztos egy különleges jellem vagy. Általában olyan embernek tartanak, aki az úgynevezett „felső osztály” tagja. Egyrészt meglehetősen szerény és visszafogott vagy, de másrészről nem fojtod magadba a véleményedet, amikor a helyzet megköveteli. Nagyon erős, kiegyensúlyozott személyiséged van, és mindig a lehető legjobb módon használod ki a képességeidet.

6. Szokatlan hópehely

Ez a forma a legritkább. Nincs benne semmi kifinomultság, de erő, masszivitás és egyéniség jellemzi. Ha erre a formára esett a választásod, akkor valószínűleg nem szereted követni az általánosan elfogadott normákat és korlátokat, hanem egy valóban egyedülálló és rendkívüli ember vagy.

7. „Virágzó” hópehely

Sok kis ágával nagyon szép mintát alkot. Ha neked ez tetszik a legjobban, akkor a jellemed egyik erőssége az, hogy képes vagy a kivételes nehézségekkel való küzdelemre, és mindig győztesen kerülsz ki. Ez mind a munkádra, mind a személyes kapcsolatodra vonatkozik. Az emberekben az építő jellegű kritikát értékeled leginkább, és te magad is könnyedén adhatsz őszinte és józan tanácsokat.

8. Játékos hópehely

Nem úgy néz ki, mint egy hópehely. Nem is csoda, hiszen formája tiszta játék, stilizálás. Aki ezt választotta, az egy igencsak impulzív személy, aki nem különösen válogatós a munkahelyen, de a pihenésben sem. Bizonyára nem szenved túlzott komolyságtól vagy érzékenységtől sem, és mindent könnyen viccesre vesz. Nem fogja elkapni a lelkiismeret furdalás akkor sem, ha a munka közepén pihenni szeretne. Ez a törvényes joga, nemde?

9. Geometriai hópehely

Ezt a formát általában a gyakorlatias és a rendszerető emberek választják. De az a tény, hogy az elme nagyobb szerepet játszik az életükben, mint az érzések, nem jelenti azt, hogy nem szeretnek szórakozni. Éppen ellenkezőleg! Az olyan helyzetek, amikor megmutathatják a szellemük nagyságát, inspirálhatják és teljesen tűzbe hozhatják őket. Olyanok, mint a ló a sakkban: több feladatot képesek végrehajtani egyszerre. Született vezetők, mert okosak és intelligensek.

10. Pára jellegű hópelyhek

Ha a figyelmedet ez a hópehely kötötte le leginkább, akkor gratulálok! Nagyon sokoldalú személy vagy, mint mondják, „egy valódi ezermester”. Ugyanakkor meglehetősen kiszámíthatatlan is. Ma szórakozol a barátaiddal, de holnap már szeretnél otthon maradni. Bizonyos értelemben a hangulatod irányít.