Kezdőlap Lélek A nő szinte bármit képes megbocsátani, de ha másból se áll a...

A nő szinte bármit képes megbocsátani, de ha másból se áll a kapcsolat, csak a megbocsátásból, belefárad

A nő, amikor szerelmes sok mindent megbocsát. A türelme szinte végtelen, de azt nehezen viseli el, ha nem kérnek tőle bocsánatot, vagy a társa nem látja be a hibáit.

A szerelmes nő elnézi a hibákat és sokszor képes megbocsátani, azonban amikor azt érzi, hogy hiába bocsát meg, a párja ezt nem értékeli, akkor lassan belefárad. A nő mindent megtesz a nyugalomért, ez elengedhetetlen a családi békéhez. Ha viszont úgy érzi, hogy hiába próbálkozik, hiába akarja megbocsátani a hibákat, mert a szerelme ezzel visszaél, mivel tudja, hogy úgyis mindent elnéz, akkor elfogy a türelme.

Amikor egy nő belefárad, hogy a kapcsolatuk másból se áll, csak abból, hogy neki meg kell bocsátania, akkor lassan a szerelme is elmúlik. Kitartó, mindent megtenne a férfiért akit szeret, de egy idő után már nem képes harcolni. 

A nőnek arra van szüksége, hogy a férfi mellette álljon, ha pedig hibázik, próbálja meg azt kijavítani, vagy legalább lássa be. A nő tudja, hogy néha mindenki hibázik, a szeretete sokkal erősebb a büszkeségénél, ezért szinte bármit képes elnézni, de csak akkor, ha a férfi ezt nem hagyja figyelmen kívül. 

A nő képes bármit megtenni a szeretet férfi miatt, amíg érzi, hogy az erőfeszítéseit értékelik.