Kezdőlap Cikkek Az édesanya csak egy kávét akart inni, de arra nem számított, hogy...

Az édesanya csak egy kávét akart inni, de arra nem számított, hogy egy kamasz ilyen neveletlen lesz

Egy napon az anyuka úgy döntött, jó lenne egy kicsit kimozdulni, már 10 hónapos a babája, miután sétálnak egyet, beülnek egy kávézóba és végre megiszik egy kávét ahogy régen.

Elsétált a kedvenc kávézójába, kért egy kávét és egy kis süteményt, majd leült, a gyermekét az ölébe vette és ringatta. Figyelte az embereket és örült a pillanatnak, nagyon szereti a gyermekét, de jó volt végre egy kicsit kimozdulni otthonról. A mellettük lévő asztalnál egy család ült a kamasz fiúkkal.

A baba azonban nyűgös lett, elkezdett sírni. Ringatta, nyugtatta, de a gyermek egyre hangosabban sírt. Ekkor a kamasz fiú odaszólt neki: Jó lenne, ha valahogy elhallgattatnád, nem azért jöttünk ide, hogy az üvöltését hallgassuk! Ha nem tudod elhallgattatni, inkább menj innen.

Az anya szóhoz sem jutott, elpirult, majd felállt, készülődött hazamenni. Ekkor a kamasz fiú édesapja rászólt a fiára: Mit gondolsz te milyen voltál kiskorodban? Éjjel – nappal üvöltöttél, a szomszédok csak a te hangodat hallották! Menj oda a hölgyhöz és kérj elnézést!

A fiú pironkodva odament az anyukához és elnézést kért tőle, majd hozott neki még egy kávét. A baba hamarosan megnyugodott, az édesanyja örömmel megitta a kávéját és megtanulta, hogy nem szabad megsértődnie minden rosszindulatú megjegyzésen.