Kezdőlap Cikkek Három elhatározás, ami megváltoztatja anyagi helyzeted. Már mai naptól kezdve!

Három elhatározás, ami megváltoztatja anyagi helyzeted. Már mai naptól kezdve!

Tudod, hogy ki az az Anthony Robbins? Ha nem akkor a Ketkes.com szerkesztősége megadja erre a választ: ő egy hitetlenül karizmatikus egyén, személyiséget fejlesztő szakember, világhíresség, az önfejlesztésnek a mestere. Ügyfeleinek körébe híres politikusok és üzletemberek tartoznak, a számuk meghaladja akár egyes országok lélekszámát!

Tony Robbins szó szerint talpra állítja az embereket, céljaikat, álmaikat és döntéshozatalaikat a megfelelő mederbe tereli, amely radikálisan megváltoztatja az anyagi helyzetüket. Amikor a színpadra lép, a jelenlévő közönséggel valami hihetetlen történik!

A Ketkes.com szerkesztősége szeretné megosztani azt a három fontos elhatározást, azaz a  Tony Robbins  féle gondolkodásmódot, ami  képes  az anyagi helyzeted megváltoztatására.

Személyiség fejlesztés

  • Mire fordítod a figyelmedet?

Amire a figyelmedet összpontosítod, az határozza meg a gondolatmenetedet, és a világképedet, azaz következésképpen magát az életedet.

Ha mindig azt mondogatod magadnak, hogy nincs pénzem, ahelyett, hogy észrevennéd a téged körülvevő jó dolgokat, akkor pénzed soha sem is lesz! Másképp tekinteni a rokonokra, az egészségeddel foglalkozni, edzeni az agyadat és megtanulni, értékelni azt, amid van: csak ekkor leszel nyitott az új dolgok befogadására.

  • Mit is jelent mindez?

Figyelj, miként reagálsz a különböző problémákra: okos telefon elvesztése, munkahely elvesztése, rossz közérzet… Ezt totális végnek, vagy életed egy új fejezetének kezdeteként érzékeled? A „sorscsapást” elkerülni nem tudjuk, de meg tudjuk változtatni a hozzáállásunkat.

Ne hagyd, hogy a negatív érzelmek átvegyék feletted az irányítást!

  • Mit fogsz tenni?

Gondolj bele, amikor le vagy törve, általában hogyan viselkedsz? Ugyanazt a szituációt két különböző ember egész másképp ítéli meg: az egyik mihamarabb szeretné elfelejteni és tovább lép. A másik elrejti keserűségét, önsajnálatba kezd és a sors igazságtalanságára fogja.

Emlékezz, a gondok és tapasztalatok erősebbé tesznek minket, de csak akkor, ha a helyes oldalról közelítjük meg a kérdést!

Tedd fel magadnak ezt a három kérdést! Végeredményben a rájuk adott válasz határozza meg az életminőséget és annak az általad való jobbá tétételének a lehetőségét. Apróságokon kezd el a pozitív változtatásokat!

Mit gondolsz, ez a cikk tetszeni fog a barátaidnak? Kérjük, osszátok meg velünk a véleményeteket!