Fiatalító frizurák érett hölgyek számára! 50 éves kor fölött is lehetsz elegáns és gyönyörű!

A szép, ápolt frizura mindig jól áll a viselőjének. Az idei évben a rövid és a középhosszú haj a legdivatosabb az érett hölgyek esetében. A fodrászok szerint a hosszú hajról érdemes lemondani, mert nehezen kezelhető és gyakran be kell szárítani ahhoz, hogy jól mutasson. A rövid és a középhosszú haj azonban könnyen kezelhető és fiatalít is!

Rövid frizuta

A rövid haj nagyon jól variálható. A frufru teszi nőiessé és káprázatossá a rövid frizurát. Az egyenes hajat szinte nem is kell formázni. Ha a göndör tincsek mellett döntesz, akkor is könnyedén beszáríthatod. A sötét színekkel kiemelheted a szépséged, de csak akkor válassz fekete hajszínt, ha nem túl világos a bőröd. A természetes árnyalatok lágyítják az arcvonásokat.

Ez egy nagyon elegáns és nőies frizura, amely remekül áll szinte minden hölgynek. Az enyhén borzos frizura megfiatalít, de mégis nagyon nőies külsőt kölcsönöz.

Ez a frizura soha nem megy ki a divatból. A vágásnak köszönhetően kihangsúlyozza az arc szépségét, de a frufru elfedi az apróbb ráncokat.

Az egyszerűségével egyszerűen mindenkit lenyűgöz. Fiatalos, vidám külsőt kölcsönöz, minden életkorban.

Hullámos frizura

Sokan tartanak ettől a frizurától, pedig valódi klasszikus. Elegáns és nagyon romantikus. A frufru remekül illik hozzá, akár oldalra is fésülheted.