Három elhatározás, ami megváltoztatja anyagi helyzeted. Már mai naptól kezdve!

Tudod, hogy ki az az Anthony Robbins? Ha nem akkor a Ketkes.com szerkesztősége megadja erre a választ: ő egy hitetlenül karizmatikus egyén, személyiséget fejlesztő szakember, világhíresség, az önfejlesztésnek a mestere. Ügyfeleinek körébe híres politikusok és üzletemberek tartoznak, a számuk meghaladja akár egyes országok lélekszámát!

Tony Robbins szó szerint talpra állítja az embereket, céljaikat, álmaikat és döntéshozatalaikat a megfelelő mederbe tereli, amely radikálisan megváltoztatja az anyagi helyzetüket. Amikor a színpadra lép, a jelenlévő közönséggel valami hihetetlen történik!

A Ketkes.com szerkesztősége szeretné megosztani azt a három fontos elhatározást, azaz a  Tony Robbins  féle gondolkodásmódot, ami  képes  az anyagi helyzeted megváltoztatására.

Személyiség fejlesztés

  • Mire fordítod a figyelmedet?

Amire a figyelmedet összpontosítod, az határozza meg a gondolatmenetedet, és a világképedet, azaz következésképpen magát az életedet.

Ha mindig azt mondogatod magadnak, hogy nincs pénzem, ahelyett, hogy észrevennéd a téged körülvevő jó dolgokat, akkor pénzed soha sem is lesz! Másképp tekinteni a rokonokra, az egészségeddel foglalkozni, edzeni az agyadat és megtanulni, értékelni azt, amid van: csak ekkor leszel nyitott az új dolgok befogadására.

  • Mit is jelent mindez?

Figyelj, miként reagálsz a különböző problémákra: okos telefon elvesztése, munkahely elvesztése, rossz közérzet… Ezt totális végnek, vagy életed egy új fejezetének kezdeteként érzékeled? A „sorscsapást” elkerülni nem tudjuk, de meg tudjuk változtatni a hozzáállásunkat.

Ne hagyd, hogy a negatív érzelmek átvegyék feletted az irányítást!

  • Mit fogsz tenni?

Gondolj bele, amikor le vagy törve, általában hogyan viselkedsz? Ugyanazt a szituációt két különböző ember egész másképp ítéli meg: az egyik mihamarabb szeretné elfelejteni és tovább lép. A másik elrejti keserűségét, önsajnálatba kezd és a sors igazságtalanságára fogja.

Emlékezz, a gondok és tapasztalatok erősebbé tesznek minket, de csak akkor, ha a helyes oldalról közelítjük meg a kérdést!

Tedd fel magadnak ezt a három kérdést! Végeredményben a rájuk adott válasz határozza meg az életminőséget és annak az általad való jobbá tétételének a lehetőségét. Apróságokon kezd el a pozitív változtatásokat!

Mit gondolsz, ez a cikk tetszeni fog a barátaidnak? Kérjük, osszátok meg velünk a véleményeteket!