Kezdőlap Ezoterikus Szoktál másoknak tanácsokat adni? Jól gondold meg, mielőtt ezt teszed!

Szoktál másoknak tanácsokat adni? Jól gondold meg, mielőtt ezt teszed!

Az ember úgy van megalkotva, hogy mindig szeret tanácsot adni másoknak még akkor is, ha az illető nem kéri.

A jótanácsainkkal sok esetben rosszat teszünk, főleg magunknak mert mi is részesei lehetünk a következményeknek.

Néha jobb, ha tartózkodunk és nem adunk tanácsot mert:

1 Részlegesen átvesszük a másik ember karmáját azt amin neki kellene keresztül mennie, tanulnia és kamatoztatnia.

2 A tanácsaink hasznosak lehetnek, csak ez a könnyebbik megoldás a másik ember számára. Nem ő kellett megszenvedjen érte, keresgéljen, imádkozzon, hibázzon, ezért mi is felelőssé válunk és viselnünk kell a következményeket. Ilyenkor tegyük fel a következő kérdést magunknak: tényleg tökéletesek vagyunk és tudjuk, hogy mire van szüksége másnak?

3 Az isteni erők észre fogják venni a beavatkozást és el fog kezdődni a saját magunk megpróbáltatása. Kísértéseket fogunk vonzani és különleges helyzeteket. Biztosak vagyunk abban, hogy ezeket a dolgokat át tudjuk vészelni?

4 Amikor valakivel kapcsolatba lépünk az energiák is cserélődnek, így mi is átvesszük a másik ember energiáját. Úgy vagyunk megalkotva, hogy az egymással való kommunikációval fejlődünk, de léteznek olyan személyek akiknek olyan az energiája, hogy szenvedést okoz nekünk vagy eltérít a saját utunkról.

5 Minden embernek meg van a saját fejlődési szintje és mindenki a helyes információt és a megfelelő embereket fogja magához vonzani. Akkor amikor nem kapjuk meg azt amit szeretnénk azt jelenti, hogy még nem vagyunk a megfelelő szinten, de ezt nem mi döntjük el, hanem a fenti erők.

Gyakoroljuk minden nap a fentiekben említett kisebb szabályokat és sokkal nyugodtabbak leszünk.