Kezdőlap Cikkek Vannak még hősök

Vannak még hősök

Bkk reggel 8:00. Utazom a járművön, előttem egy 20 as években járó leányzó ül. Felszáll egy 35-40 év körüli férfi, leül elém a lány mellé! Fél perc sem telik el, arra leszek figyelmes, hogy egyre erőszakosabban viselkedik a lánnyal, miután gyenge bókjai nem jutnak célba, áttér a testi erőszakoskodáshoz. Tapizás, nyúlkálás, hangfelemelés, ráncigálás. Itt úgy éreztem közbe kell lépnem, ha már a maradék 45 ember bámul mint borjú az újkapura.

Udvarias hangnemben közöltem a nem túl (úriembernek) , értse mar meg a hölgy nem akar tőle semmit, kérem hagyja békén. Pali: kb 185 cm/90 kiló, csaj: kb 165 cm/50-55 kiló.

Mint kiderült, emberünk nem a szavak, inkább a tettek embere. Felállt, oda jött hozzám, szó-szót követett, majd kaptam egy jobbost. Engem sem kellett félteni, lehet hiba volt, de céltalanul visszaütöttem, úgy, hogy a fogát kiütöttem a jegyürümmel.
Rendőrség, jegyzőkönyv után rohanás a melóba, mert késésben vagyok. Lehet rosszul cselekedtem nem tudom. De nem bírtam elnézni, hogy egy erős férfi testileg erőszakoskodik egy védtelen, törékeny nővel.

Sajnos az egyedüli ember voltam aki a hölgy védelmére sietett, pedig nem Én voltam az egyedüli szemtanú. Sajnos itt tart sok férfi. Lejárnak gyúrni, emelik a 100 kilókat, majd amikor az erejükre szükség lenne, nem huzakodnak elő vele.

A hősök még mindig köztünk járnak…

Én nem gyúrok egy ideje, 70 kiló vagyok, de a szívem azt hiszem mindig is a helyén volt és lesz, és ki kell állni az elnyomott szebb, de gyengébbik nem mellett.
Lehet hibáztam, de most is ugyan ezt tenném.

Vigyázzatok a szeretteitekre, barátnőtökre, feleségeitekre, gyerekeitekre, mert ebben a városban sajnos fényes nappal is történnek ilyen dolgok.

Vigyázzatok magatokra és egymásra!!!
(Márton Zsolt Erdei)