Kezdőlap Lélek A 13 éves fiú eladta az Xbox-át és még kerti munkákat is...

A 13 éves fiú eladta az Xbox-át és még kerti munkákat is vállalt, hogy az édesanyjának vehessen egy autót!

Fotó forrása: Krystal Preston Facebook oldala

A Nevadában élő egyedülálló anya azt mondta, teljesen sokkhatás alatt van, mert a fiától nagy ajándékot kapott, amit soha nem várt volna el egy ennyiidős gyerektől.

Krystal Preston közzétette a Facebook-on a szívmelengető történetet, amelyben leírta, hogy fia William Rabillo meglepte őt egy autóval.

„Jelenleg nincsenek olyan szavak, amelyekkel kifejezhetném, hogyan érzem magam. Az elmúlt pár hét maga volt a pokol, tele könnyekkel, zavartsággal és haraggal, de ma valódi sokkhatás ért.”

Az édesanya elmondta, hogy a fia füvet nyírt és udvarokat takarított, de nemrégiben „pénzkészítő géppé változott.” Ezért nem is kérdőjelezte meg, hogy a fia dolgozni megy, ahogyan eddig is, most is elengedte.

Mikor a gyerek hazaért azt mondta „Anya, vettem egy autót!” Az édesanyja nevetett egyet és ráhagyta a gyerekre.

A gyerek állította, hogy ő márpedig tényleg vett egy autót és kérlelte az anyját, menjen ki az udvarra, mert ott a hölgy akitől át kell venni. Kimentek, a fiú pedig bepattant az autóba és tényleg ott volt a hölgy, akitől megvásárolta. A papírmunkát követően az édesanya megkapta a kulcsokat és már büszkén vezetheti azt az autót, amit a 13 éves fia vásárolt neki.

A fiú elmondta, hogy az ötlet egy Facebook bejegyzés után jött, amikor látta, hogy valaki a közelükben szeretné eladni az autóját. Mivel az ár nem volt túl magas, felajánlotta érte az Xbox-át és azt is vállalta, hogy kerti munkákat végez cserébe. Minderről egy interjúban beszéltek.

A bejegyzéshez rengeteg hozzászólás érkezett és mindenki nagyon büszke a fiúra. A kitartó munka meghozza a gyümölcsét és ez a fiú már 13 évesen tudja ezt.