Vannak még hősök

Bkk reggel 8:00. Utazom a járművön, előttem egy 20 as években járó leányzó ül. Felszáll egy 35-40 év körüli férfi, leül elém a lány mellé! Fél perc sem telik el, arra leszek figyelmes, hogy egyre erőszakosabban viselkedik a lánnyal, miután gyenge bókjai nem jutnak célba, áttér a testi erőszakoskodáshoz. Tapizás, nyúlkálás, hangfelemelés, ráncigálás. Itt úgy éreztem közbe kell lépnem, ha már a maradék 45 ember bámul mint borjú az újkapura.

Udvarias hangnemben közöltem a nem túl (úriembernek) , értse mar meg a hölgy nem akar tőle semmit, kérem hagyja békén. Pali: kb 185 cm/90 kiló, csaj: kb 165 cm/50-55 kiló.

Mint kiderült, emberünk nem a szavak, inkább a tettek embere. Felállt, oda jött hozzám, szó-szót követett, majd kaptam egy jobbost. Engem sem kellett félteni, lehet hiba volt, de céltalanul visszaütöttem, úgy, hogy a fogát kiütöttem a jegyürümmel.
Rendőrség, jegyzőkönyv után rohanás a melóba, mert késésben vagyok. Lehet rosszul cselekedtem nem tudom. De nem bírtam elnézni, hogy egy erős férfi testileg erőszakoskodik egy védtelen, törékeny nővel.

Gyors és egészséges vacsora 10 perc alatt! Kattints ide és nézd meg ezt a videóban. Olcsó és finom cukkini recept

Bkk reggel 8:00. Utazom a járművön, elöttem egy 20 as években járó leányzó ül. Felszáll egy 35-40 év körüli férfi, leül…

Közzétette: Márton Zsolt Erdei – 2019. április 3., szerda

Sajnos az egyedüli ember voltam aki a hölgy védelmére sietett, pedig nem Én voltam az egyedüli szemtanú. Sajnos itt tart sok férfi. Lejárnak gyúrni, emelik a 100 kilókat, majd amikor az erejükre szükség lenne, nem huzakodnak elő vele.

A hősök még mindig köztünk járnak…

Én nem gyúrok egy ideje, 70 kiló vagyok, de a szívem azt hiszem mindig is a helyén volt és lesz, és ki kell állni az elnyomott szebb, de gyengébbik nem mellett.
Lehet hibáztam, de most is ugyan ezt tenném.

Vigyázzatok a szeretteitekre, barátnőtökre, feleségeitekre, gyerekeitekre, mert ebben a városban sajnos fényes nappal is történnek ilyen dolgok.

Vigyázzatok magatokra és egymásra!!!
(Márton Zsolt Erdei)