A csillagjegyek legek legje! Most megtudhatod, melyek a legek az asztrológusok szerint!

A csillagjegyek különbözőek, az asztrológusok véleménye szerint, vannak nagyon jó és nagyon sikeres csillagjegyek.

A legerősebb csillagjegy

Az asztrológusok szerint a legerősebb csillagjegy a Halak, nem is gondolnánk róluk, hiszen érzelmesek, szentimentálisak és könnyen lenyűgözhetőek. Akkor honnan is jön az erősségük? A Halak csillagjegy szülötteiben számtalan olyan rejtett dolog van, amelyet más csillagjegyek nem ismernek. Pl. amikor a Kost legyőzi, azt mondhatjuk, hogy a Halak szilárdak, mert őket meg lehet sebezni, de tönkretenni nem lehet, mert nagyon rugalmasak.

A legcsábítóbb csillagjegy

A Kos a legcsábítóbb csillagjegy, ők energikusak, vonzóak és aktívak. Őket senkihez sem lehet hasonlítani, ha szerelemről van szó. A Kos felhívja a figyelmet magára, a belső szépségével.

A legalattomosabb csillagjegy

A legravaszabb csillagjegy a Skorpió, ha ő fellázad, akkor senki sem állíthatja meg. Ő a legkifinomultabb módszerekkel reagál, ezért nem kaphatják el és nem is gyanúsíthatják semmivel. A Skorpió a legrosszabb és legveszedelmesebb ellenség.

A leghűségesebb csillagjegy

Az asztrológusok úgy tartják, hogy a Szűz a leglojálisabb csillagjegy. A Szűz jegy szülöttei olyan partnert próbálnak keresni maguknak, akivel leélhetik az egész életüket, ezért nagyon komolyan veszik a párválasztást. Ha megtalálták a párjukat, akkor azt sohasem csalják meg.

A legszebb csillagjegy

A Nyilas a legvonzóbb csillagjegy. Azok az emberek akik ez alatt a csillagjegy alatt születtek, természetüknél fogva harmonikusak, ezért is mondjál rájuk, hogy vonzóak. Mindig odafigyelnek a kinézetükre, ez pedig még inkább előtérbe helyezi a szépségüket és a vonzerejüket.

A legjobb csillagjegy

A Bika a legjobb csillagjegy, ő nem szeret konfliktusokba keveredni, mindig kedves. A társalgás az erőssége, bár ő nem engedi közel magához az idegeneket. A Bika bármikor, bárkinek segít, ezzel is bizonyítja a nagylelkűségét.

A legszerencsésebb csillagjegy

Az Ikrek a legszerencsésebb csillagjegy, ők általában jókor vannak jó helyen, ezért is sikeresebbek. A természetükből adódóan optimisták, ami 90 százalékban hozzájárul a sikerükhöz. Mivel ennyire szerencsések, nyugodtan nevezhetjük őket a legboldogabb csillagjegynek.

A legcsaládcentrikusabb csillagjegy

A Rák a legcsaládcentrikusabb csillagjegy, számára a család a legfontosabb. A Rák arra törekszik, hogy a legjobb partnert megtalálja, hogy a lakását szépítse és sok gyereket neveljen. A Rák a legajánlatosabb partner egy házasságban, vagy egy kapcsolatban.

A legcéltudatosabb csillagjegy

Az Oroszlán a legegoistább csillagjegy, közkedvelt és kedves, de mindent elkövet azért, hogy a kívánságai teljesüljenek. Szereti, ha ő van a figyelem középpontjában, de csak akkor, ha ez sikerhez vezet. Mindent okkal tesz, számára a siker nagyon fontos, egyetlen dolog, amit előtérbe helyez az a család.

A legtársaságkedvelőbb csillagjegy

A legtársaságkedvelőbb csillagjegy a Mérleg, ő szeret órákig beszélgetni, nagyon örül amikor új embereket ismerhet meg. Amikor társaságban van akkor nő az önbizalma, számára szinte kibírhatatlan, hogy egy egész napot egyedül töltsön.

A legzárkózottabb csillagjegy

A Bak a legzárkózottabb csillagjegy, elképzelni is nehéz, hogy mi jár az eszében. Nagyon ritka amikor hisz az érzelmeiben és más ember tapasztalataiban, általában nem igazán érdekli az ami körülötte történik, hidegen hagyja a másik ember.

A legzseniálisabb csillagjegy

A Vízöntő a legzseniálisabb csillagjegy, neki mindig van valami új ötlete. Kreatívan gondolkodik, de néha hiányzik az energiája a dolgok megvalósításához, ezért minden ötlete és projektje ismeretlen marad.