A fiú gumiabroncsokból készít kényelmes ágyat, a kisállatoknak!

Amarildo Silva egy Braziliában élő fiatalember, aki a házi kedvenceknek készít fekvőhelyet. Ez az ötlet 2 éve született meg a fejében, amikor egy plusz keresetet szeretett volna magának, ezért gyűjteni kezdte a régi gumiabroncsokat.

A fiatalember azt vette észre, hogy a kóbor állatok a legtöbb esetben régi gumiabroncsokban alszanak, ezért elhatározta, hogy kényelmesebbé teszi a pihenőhelyüket.

Amarildo az összegyűjtött régi gumiabroncsokat megmossa és majd csak ezután alakítja át az állatok fekvőhelyévé. Az állatok egészen jól érzik magukat az új helyükön.

A most következő fotókon láthatjátok, hogyan dolgozik

A brazil fiatalember a régi gumiabroncsokból valódi hasznos tárgyakat készít. Megtisztítja, lemossa őket, majd kényelmes ágyakat készít a kis kedvenceknek. Azért, hogy az állatok maximális kényelemben legyenek Amarildo még párnákat is varr a kutya és macska ágyakba.

Az ágyakat mindig olyan színűre festi amilyenre kérik. Az állatok nagyságát is figyelembe veszi, egy nagyobb méretű kutyának, nagyobb gumiabroncsból készít ágyat. Amarildo mindegyik ágyra ráírja az állat nevét is.

Még a macska is jól érzi magát egy ilyen fekvőhelyen

Luna a kiscica nagyon boldog az új helyén

Ennek a macskának a szemei mindent elárulnak

Ő most a legboldogabb kutyaA fiatalembernek sikerült nagy mennyiségű régi gumiabroncsot újrahasznosítania, ezzel új életet adott a gumiabroncsoknak és boldoggá tett sok – sok állatot az általa készített kényelmes fekvőhelyekkel.