Az apa nem akart beszédet mondani a lánya esküvőjén, ehelyett valami sokkal meghatóbb dolgot talált ki!

Egy nő életében az apa mindig fontos szerepet játszik, már kislány korától kezdődően. Amikor pedig egy apa a lányát oltár elé kíséri, az felejthetetlen pillanat mindkettőjük számára.

Ma egy olyan videót hoztunk el nektek, amelyben egy olyan apát láthattok aki nem tudta, hogyan mondja el a lányának az esküvője napján, hogy mennyire szereti, ezért egy különleges meglepetéssel készült.

A menyasszony Nicole Cortez feltette a Youtube csatornájára a videót, amelyben az édesapja eljeleli az I Loved Her First című dalt, amely lefordítva magyar nyelvre valahogy így hangzik „Én szerettem őt először”. Cortez nem siket, hanem jelnyelvi tolmácsként dolgozik, ezért nagyon örült, hogy az édesapja megtanulta a jeleket azért, hogy ezt előadhassa az esküvőjén.

A menyasszony a következőket írta a videó alá: „Ezek a pillanatok sokat jelentenek a számomra. Az édesapám elmondta, hogy egy év alatt, amíg én menyasszony voltam, megtanulta a jeleket azért, hogy előadhassa nekünk ezt a gyönyörű dalt.

Tekintsétek meg a videót, amelynek a végén még azt is láthatjátok, hogyan juttatja az apa viccesen a veje tudomására, hogy figyeli őt, jól viselkedjen a lányával.