Hol vegyek esküvőre ruhát?

molett alkalmi ruha

Az esküvő életem legfontosabb napja volt! — hányszor hallottuk már ezt a mondatot a boldog pillanatokra meghatódottsággal visszaemlékező mennyasszonyoktól és vőlegényektől. De vajon az esküvői családi összejövetelek és gondosan megtervezett lagzik csak az ifjú párnál keltenek nagy érzelmeket? Erre a napra a meghívott vendégeknek is alaposan fel kell készülniük, ami nemcsak a megfelelő ajándék megvásárlását takarja, hanem az elegáns és alkalomhoz illő kreáció kiválasztását is.

Lenyűgözni a társaságot

Az esküvőkön, legyen az családias hangulatú ebéd vagy többszáz személyre szervezett bál, általában olyan rokonokkal és ismerősökkel van lehetőségünk találkozni, akiket régóta nem láttunk, így nem csoda, hogy különleges és bámulatos öltözékek után nézünk. Az MDR24 webáruházban számos olyan izgalmas molett alkalmi ruha található, amely sikert arathat nem egy esküvőn. A lagzikon remekül beválnak a hosszú, nagyon díszes, akár flitteres vagy csipkeruhák, amelyek megteremtik az alkalomnak megfelelő, ünnepélyes hangulatot. Az örömanyák elegáns, többrészes kosztümök mellett dönthetnek, hacsak nem egy bizonyos témájú esküvő előtt állunk, amely meghatározott stílusú ruhát igényel, legyen az retró, boho vagy romantikus. Erre az esetre is kiböngészhetünk tökéletes nagyméretű alkalmi ruhát az MDR24 széles szín-, minta- és fazonpalletáján.

Esküvői tiltólista?

Nem szabad elfeledkeznünk néhány íratlan szabályról, amelyek a lagzira meghívottakra vonatkoznak az öltözéket illetően. Ezek természetesen az időmúltával és a társadalom fejlődésével módosulnak, és egyre kevésbé szigorúak, de gyakran előfordul, hogy egyfajta babonás előzékenységből fakadóan a mennyasszonyok érzékenypontja a színek. Szokás szerint vendégként nem illik fehér, ekrü vagy piros ruhát felvenni, mivel azok megfelelően a mennyasszonynak, majd friss asszonynak foglalt színek. Feketét pedig azért érdemes kerülni, mert hagyományosan a gyász színe. Modern esküvőkön azonban ezek a javaslatok elavultnak számítanak, az ifjú pár pedig szabad kezet ad a vendégeknek a ruhaválasztásnál. Egyetlen szabály, amely általánosnak mondható, az, hogy a kreációnk annyira klasszikus és letisztult legyen, hogy ne vonjuk el a menyasszonyról a figyelmet, ne keltsünk felesleges feltűnést — hiszen ez az ő napja.

Különleges plus size divat

Úgy tűnhetne, hogy a sok szempont figyelembevétele mellett, nagyon bonyolultnak bizonyulhat a nagyméretű alkalmi ruha keresése, de segítségre sietnek itt az MDR24 lengyel tervezői és gyártói, akik nagy választékban kínálják az esküvőhöz tökéletesen illő kreációkat. A 42-től 64-ig terjedő méretskála lehetővé teszi, hogy a molett alkatú hölgyek elbűvölő megjelenésüknek köszönhetően élvezhessék a családi bulikat és exkluzív, sátras lakodalmakat egyaránt. Magas színvonalú kivitelezés és kiváló minőségű anyagok igénybevétele mellett a legfontosabb szempont az MDR24 megbízhatósága, ugyanis a webáruházban kiállított darabok otthon kicsomagolva ugyanúgy néznek ki, mint a képeken. Készen állunk tehát a nyitótáncra?