2 csillagjegynek 2020 boldogságot, nyugalmat és sikereket tartogat!

A Nyilas és az Oroszlán jegy szülöttei számára sok jó dolgot tartogat a 2020-as év. A többi csillagjegy szülöttei is sok változásra számíthatnak.

Nyilas

A Nyilas jegy szülöttei nagyon szerencsések lesznek a szerelemben. Ha mostanáig nem találták meg az igazit, akkor most örülhetnek, mert a megszerzett tapasztalatok alapján e csillagjegy szülöttei a legjobb partnert fogják választani. Azt aki stabilitást, biztonságot és boldogságot nyújt a számukra. A pénzügyekkel kapcsolatosan a Nyilas jegy szülöttei bármihez fognak abból pénzt fognak csinálni, a pénzügyi függetlenség már nem jelent akadályt a számukra. Mivel e jegy szülöttei intelligensek és komolyan dolgoznak ezért jelentős mértékű bevételre számíthatnak.

Oroszlán

Az Oroszlán jegy szülöttei nem csak szerencsések lesznek a szerelemben, hanem a tehetségüknek és a tudásuknak köszönhetően, hónapról hónapra egyre nagyobb bevételhez jutnak. E jegy szülöttei olyan változásokon fognak keresztülmenni ami nagyon hasznos lesz a számukra a szerelmi életüket illetően és pénzügyekben is. A párkapcsolatuk most jobb lesz, mint gondolnák. Ahhoz, hogy meg tudják tartani a pozíciójukat nagyon fontos, hogy az adott dologra fókuszáljanak. Nyugodt és boldog évük lesz, de fontos, hogy kitartóak legyenek.