Anyagi sikerek várnak több csillagjegyre! Az oroszlán idén hatalmas sikerekre számíthat, de a bak…

A pénz ebben az évben előtérbe kerül mindenki életében, ez az év pénzt hoz mindenki számára, tőletek függ, hogyan használjátok, spóroltok vagy szórjátok a pénzeteket.

Kos

A pénz szinte a helyetekbe jön, annyira várjátok már, mert így teljesülhet néhány vágyatok és nem csak nektek, hanem a körülöttetek élő embereknek is. Az elmúlt években befektetett energiátok most megtérül, de ne szórjátok a pénzt, gondoljátok meg jól mire költitek. Örömökben  és felfrissülésben lesz részetek.

Bika

A Bika nagyon körültekintő pénzügyekben, termeli a pénzt és vigyáz rá. Ebben az évben az ő számukra is fordul a kocka, pénztöbbletük lesz egy plusz munkából kifolyólag. Ismét sokat fognak dolgozni, az az elvük, hogy spóroljanak.

Ikrek

Ők általában nem tervezik meg előre a jövőt, nem tudják mi fog történni velük. A kifejezőképességük rendkívüli, a beszédkészségükkel pedig plusz munkához jutnak és ezáltal plusz pénzhez is. Szétszórtak, sokat költenek, néha nagyon drága ajándékokat vásárolnak.

Rák

Ebben az évben a Rákok végre költhetnek saját magukra, a családra és a lakásukra. Lesz pénzük, mert haladni akarnak, ez sikerül is nekik még a főnökeikkel is vitába szállnak. A Rákok megpróbálták tavaly rendezni az adóságaikat. Figyelniük kell a pénzre, hosszútávú befektetéseket tervezzenek.

Oroszkán

A legfontosabb számukra a komfort és a kényelem, ezért erre költenek is. Ebben az évben ragyogni fognak és sok pénzt fognak költeni. A házasság lehetősége is fennáll náluk.

Szűz

Ők olyan emberek akik kétszer is bebiztosítják magukat, ez az év pedig gazdagságot hoz a számukra, sokkal több pénzük lesz mint az elmúlt években. A pénzt az előbbi évek munkájáért fogják kapni.

Mérleg

Ez a csillagjegy szeret költekezni, de ebben az évben vigyázniuk kell meg kell gondolniuk mire költenek. A pénz jönni fog, de ebben az évben oda kell befektessenek amely dolgokat az elmúlt években elhanyagoltak.

Skorpió

Ez az év kiegyensúlyozott lesz a számukra, amennyit keresnek annyit fognak költeni. Sok pénzt fognak termelni, sokan a Skorpiók közül munkahelyen dolgoznak. A pénzre amit megkeresnek vigyázniuk kell, mert szükségük lesz rá.

Nyilas:

Ebben az évben jönni fog a pénz, több helyről is, de költekezni is fog. A Nyilas akkor boldog amikor a családja is boldog. A gazdagságot az eszének köszönheti, de vigyáznia kell, hogy ne legyen arrogáns.

Bak:

Egész életében dolgozik, ebben az évben növelheti a bevételeit. Intenzíven kell mozognia, ne várjon más segítségére. Ez az év olyan lehetőségeket hoz amelyeket nem érdemes kihagynia.

Vízöntő:

Ebben az évben a hiány lesz rájuk jellemző. Szeretnek költeni nagyon vigyázniuk kell a megkeresett pénzükre és a plusz keresetükre. Ki kell lépniük a komfortzónájukból.

Halak:

Ők nem igazán szoktak félretenni, de mégis jut nekik szórakozásra. Ha ügyesek akkor költhetik más pénzét. Ez az év a lehetőségek éve a számukra.