Ezek a legszebb tavaszi manikűr-lehetőségek! 30+ divatos ötlet, és az idei szezon főbb trendjei!

Az első igazi tavaszi napok nemcsak a ruhásszekrény felforgatását inspirálják, hanem egy új, elegáns manikűrt is. Ennek a szezonnak a fő tendenciája még mindig a kreatív visszafogottság.

Az aktuális divat szabályai között ilyeneket találhatunk: visszafogott mennyiségű csillám, nem hivalkodó minták, de csak néhány körmön, hasonló színek, színárnyalatok kombinációja. A kedvencek még mindig pasztell színek, de tavasszal kicsit telítettebbek. Ne felejtsük el,

hogy a lila bármilyen színárnyalata a 2018. év hivatalos színe!

Még nem divatjamúltak a „kis kitüremkedések”, a virágos minták és a geometriai rajzok, a szórt minták, a tükörszerű csillámok. A matt színek újra itt vannak, de nem feltétlenül szükségesek.

A legfontosabb dolog:

ne essünk túlzásba, és ne próbáljunk meg mindent egyszerre használni! A kifinomultság, az érzékenység és az elegancia azok, melyek egy igazán csinos hölgy megkülönböztető jegyeinek tekinthetőek 2018 tavaszán!

Összegyűjtöttünk neked 30 új ötletet

a divatos manikűrhöz, a legújabb trendek szerint, és bízunk benne, hogy ezek ihletet adnak neked, hogy még gyönyörűbb legyél, egészen a körmöd hegyéig!