Ezek az állatövi jegyek a legjobb férjek! De melyik a legjobb?

Ezekből az állatövi jegyekből lesznek a legjobb férjek! De melyik a legjobb?

12. hely – az Ikrek

Ez az a férj, akiről úgy tűnik, hogy veled van, de ugyanakkor nincs is veled. És nincs ott pontosan akkor, amikor nagyon szükséged lenne rá, ellenben amikor nincs szükséged rá, akkor mindig ott van melletted. Az összes ehhez kapcsolódó „örömforrással”, mint például a kártyán szerzett adósság, az ötnapos részegség és a terhes szerető. Hiányoztál neki, és hazajött enni. Egyébként nincs egy kis pénzed, amit kölcsön tudnál adni? Általában ez a rémálomszerű férjtípus csak három okból tolerálható: 1) csodás az ágyban; 2) rendkívül intelligens és varázslatosan szellemes; 3) csodás az ágyban. Igen, kétszer is csodás az ágyban!

11. hely – a Halak

Ha egy Halak csillagjegyű férj akar valamit, azt azonnal meg kell adni neki. Ez lehet bármi, a vad, korlátlan szextől a finom ételen át édesanya kezéig. Lehetőleg egyszerre. Valójában ez a módja annak, hogy együtt éljünk a Halakkal, azaz, hogy egy gondoskodó anya legyen vele. Egy gondoskodó és szigorú anya, aki időnként lehordja ezt a szertelen alakot, amikor az újra elkezd ilyen hisztissé válni és a lábaival dühösen dobbantani. Másrészt, nincsen a Halakon kívül olyan férfi a világon, akik jobban kiszolgálnák a feleségeiket. És ezért akár a pokolba is küldheted, teljesen mindegy neki.

10. hely – a Nyilas

A Nyilas már-már ideális férj: romantikus, de praktikus, bátor, de szelíd, jó szerető és gondoskodó apa, könnyű és kellemes vele élni. De csak akkor, ha becsukod a szemed, bedugod a füled, és azt kiáltod teli torkodból: „Megjöttem!” És őszintén hiszed is ezt. Azt mondják, hogy egyes Nyilas férfiak feleségei így is kénytelenek szemet hunyni afelett, hogy a saját ágyukban találják férjük szeretőit.

Igaz, előbb-utóbb a Nyilas maga is eldönti, hogy elviselhetetlenül unalmas életét egy újabb házassággal pezsdíti fel. Tehát az esküvő előtt érdemes vizsgálnod a kiszemelt Nyilasod előéletét: ha a feleségek sorában a te helyed az ötödik vagy a hatodik, akkor minden rendben van. Esély van arra, hogy már belefáradt az állandó feleségváltásba.

9. hely – a Skorpió

Ez a férj egy valódi zsarnok. Két vélemény van: az övé és a rossz. A rossz véleményű feleség azonnal kap egy nem retúrjegyet a pokolba. A megfelelő véleményű feleség viszont igazi paradicsomra számíthat, megütötte a főnyereményt. Egy kisebb trükköt megsúgunk a túléléshez: nem feltétlenül szükséges kinyilvánítani a helyes véleményünket.

A legfontosabb dolog, inkább sugalmazva beszélni. Minden mást is sugallattal kell elvégezni, beleértve a házassági kötelesség végrehajtását, a kedvenc étel főzését, valamint a ház, az élet és a Skorpió lelkének rendbetételét és a rend fenntartását. Ez utóbbi egyébként egy igazi disznóól.

8. hely – a Rák

A példaértékű férj, a mértékletesség és az igazságosság mintapéldája: jóképű és karizmatikus, jóindulatú személy, akibe első látásra szerelmes lesz a lépcsőház nagymamakorú lakosának egész csapata; egy felelős férj és apa, aki pontosan tudja, miben kell támogatnia a családot, és kötelességének is tekinti, hogy gyermekeket neveljen és gondoskodjon az életükről. Imádja a feleségét, a karjaiban hordja, és ajándékokkal kényezteti. Igaz, teszi mindezeket csak és kizárólag a nyilvánosság előtt. Otthon aztán belezuhan a kanapéba, kinyitja a sört, bekapcsolja a TV-t, és egy mozdulatlan tökké alakul. Ha valamilyen oknál fogva nincsen ez a sütőtök a kanapén, ez azt jelenti, hogy kereket oldott. De az az igazság, hogy a felesége soha nem fogja ezt megtudni, hiszen a Rák inkább ül ott tovább.

7. hely – a Kos

Állandóan veszekedő, egoista, tékozló, durva disznó. Ő az igazi „paraszt”, büdös, szőrös, ijesztő arcú, feneketlen gyomrú. Kedvenc kanapéján nemcsak a több hetes piszkos zoknit és a félig elfogyasztott pizzát lehet megtalálni, hanem az erősen alkoholszagot árasztó Ferit is. Ki az a Feri? A legjobb barátja! Tegnap találkoztak… …életükben először…

Persze Feriről az adandó dühroham alkalmával könnyedén megfeledkezik. És igen, erősen nem ajánlott, hogy a Kosra hagyjuk a gyermekeket, a háztartást, vagy akár csak a macskát is, mert a gyerekek és macskák nem biztos, hogy tudják, hogyan kell elfogyasztani, illetve elkészíteni a fagyasztószekrényben talált félkész ételeket. Mindezek ellenére a Nyilas biztos benne, hogy a legjobb felesége van a világon, és mindenkinek meg is mondja ezt. Tényleg nagyon kedves tőle!

6. hely – a Vízöntő

A tiszteletreméltó arany középút a Vízöntőt illeti meg, már ami a férjek sorrendjét illeti. Ez a típus nem igényel semmit, és nem okoz semmilyen kellemetlenséget sem: egy szerény fizetéssel élő ember, aki megeszi a tegnapelőtt főzött ételt is, és a macskaalmot is kicseréli. A többi időt valahol Belső-Mongóliában tölti el, képzeletbeli piaszterek után kutatva a csodák földjén. De ha egy fejszével és egy kis alkohollal fegyverzi fel magát, történetei még Pinokkióén is képesek túltenni. És ez egyben azt is jelenti, hogy ezalatt az igénytelensége, a könnyű jelleme és a humorérzéke sem tűnik el sehová.

5. hely – a Bika

Egy odaadó és gondoskodó férj. Mindent a házért, mindent a családért, mindent a kedves feleség és a szeretett kisgyermek számára. Soha nem árul el. Soha nem csal meg. Békeszerető és nyugodt, ha nem hozod ki a sodrából. Tehát, ha tudod, hogy meddig mehetsz el nála, akkor évtizedekig büntetlenül akár az agyára is mehetsz. Cserébe ő szorgalmasan hazahordja a fizetését, valamint édességekkel és (hasznos) ajándékokkal halmoz el. Egyáltalán nem nagyigényű, különösképpen nem követel semmit, és mindig elégedett mindennel. Hűséges, türelmes, kedves, az az elviselhetetlenül unalmas szürke típus.

4 hely – a Mérleg

Ő Mr. Romantika. Függetlenül attól, hogy mennyi ideje házas, lehet bár öt, de akár huszonöt éve is, még mindig megvallja a szerelmét feleségének minden nap, vörös rózsával kedveskedik, kávét visz az ágyba, és meglepetést készít neki minden különösebb ok nélkül. A férfiúi kötelességét jobban teljesíti, mint a speciálisan képzett Ikrek, miközben hű marad a feleségéhez, amíg a halál el nem választja őket.

Átlátja a titokzatos női lelket is, így nem kell semmit magyarázni neki, mindent megért. Szuper férj, aki képes feleségének életét egy romantikus mesévé átalakítani. De hogy maga után egy tányért is elmosson, ez az a jellegzetessége, amit soha nem fogsz tudni megváltoztatni.

3. hely – a Bak

A tiszteletreméltó harmadik hely a Bakot illeti meg, hiszen ő egy olyan férfi, akihez biztosan feleségül fogsz menni, ha elég szerencsés vagy. Azonban előtte le kell győznöd a több tucat konkurensedet, hiszen a Bak szinte mindennek birtokában van, amit úgy nevezünk, a férfiak erényei: okos, jóképű, becsületes, bájos és kedves, és ami a legfontosabb, a Bak az összes ilyen tulajdonságot idős koráig megtartja anélkül, hogy komorrá és unalmassá válna. Csak egy hátránya van: a Bak kategorikusan nem akar feleségül venni senkit sem. Soha. De ha ezt valami oknál fogva mégis megteszi, akkor boldog lehetsz, hiszen elmondhatod magadról, hogy van egy személyes szuperhősöd. Egy igazi stabilitást biztosító férjed.

2. hely – az Oroszlán

Az Oroszlán férj a védelmeződ. Ez apaként is így van. Az Oroszlánok kizárólag ritka szépségekkel hajlandók házasságot kötni, illetve olyan nőkkel, akik meggyőzik az Oroszlánt, hogy ritka szépségek (ez azonban nem túl nehéz feladat). Gondoskodik a feleségéről, mint egy gyermekről, ajándékokkal halmozza el, szó szerint a karjaiban hordja, és oda is elviszi, ahová a felesége nem is akar elmenni.

Az Oroszlánhoz felségül menni olyan, mintha valakit lányává fogadna, de annak kellemetlen mellékhatásai nélkül. Azonban az is igaz, hogy ezért cserébe folyamatosan csodálni, bálványozni kell az Oroszlánt. Amennyiben egy Oroszlánt nem dicsérnek, csodálnak a kellő időben és a kellő mértékben, úgy lelombozódik, mint egy virág víz nélkül. Minden ereje oda lesz. A bálványozás az Oroszlán számára kulcsfontosságú. A családi boldogságért azonban ez nem olyan nagy ár, igaz-e?

1. hely – a Szűz

Elővehetjük a zsebkendőt, drága hölgyeim és asszonyaim: a Szűz férj a megtestesült Mr. Tökéletesség. Intelligens, szép és jól nevelt. Jól keres, csodálatosan főz, nem fél a porszívótól sem, és mindenkinél jobban neveli a gyermekeket. A Szűz-férj egy megbízható partner, aki soha nem csal meg, figyelmes és forró szeretője és legjobb barátja is a feleségének, akinek nem kell semmit megmagyarázni.

És most következik a szörnyű igazság: a korlátlan belső nemessége miatt a Szűz mindig a leginkább reménytelen esetet veszi el feleségül, mert: „Ez a szerencsétlen hová lenne nélkülem.” Tehát nulla esélyed van nála, hacsak nem vagy természetesen egy Bridget Jones reinkarnáció.

Most már tudod, melyik állatövi jegy férjei a legjobbak.