Fedezd fel a szemüvegek 6 legmenőbb irányzatát, amelyeket imádnak (többek között) a véleményvezérek

szemüvegek

A napszemüvegek és a látásjavító szemüvegek nem csupán az egészséges szemek miatt szükségesek, hanem a stílust is 100%-ban feljavíthatják. Meríts ihletet a véleményvezérektől, és fedezd fel a szemüvegeket, amelyek ebben az évszakban uralni fogják a divatot.

TÚLMÉRETES KERETEK

A túlméretes szemüvegek a klasszikustól a szexiig szinte minden stílushoz illeszkednek. Szeretnéd összetörni mások szívét ezzel a stílusos kiegészítővel? A túlméretes Jimmy Choo szemüveg a tökéletes választás ahhoz, hogy mély első benyomást kelts.

Kniezl Flóra @kniezlflora, Jimmy Choo napszemüvegek

SZÖGLETES KERETEK

A szögletes szemüvegkeretek semmihez nem fogható, ikonikus vonzerővel rendelkeznek. A vastag keret stréber és elegáns, míg a vékonyabb változat stílusos és kifinomult külsőt kölcsönöz.

Vivien Nagy @fiftypairsofshoes, Versace napszemüvegek

Tipp: Ne feledkezz meg az egyensúlyról. A négyzet vagy téglalap alakú keretek nagyszerűen mutatnak a kerek arcú embereken, míg a kissé szögletesebb arcokat a kerek keretek emelik ki tökéletesen.

ÁTLÁTSZÓ KERETEK

Modern, stílusos és kifinomult. Az átlátszó keretek az elengedhetetlen kellékek irányzatát képviselik. A színtelen vagy rendkívül enyhén színezett keretekkel ezek a szemüvegek távolról szinte láthatatlanok, közelről viszont választékos külsőt kölcsönöznek.

Sydney van den Bosch @sydneyvandenbosch , Vogue napszemüvegek

KIS MÉRETŰ KERETEK

Mindenhol megtalálod őket a nagy márkák – például a Louis Vuitton, a Balenciaga és a Prada – kollekcióitól kezdve a gyorsdivat-boltok – például a Mango és az ASOS – kínálatáig. Rihanna és Bella Hadid állandóan viseli őket, és ideje, hogy te is megszeresd őket.

Naty Kerny @natykerny, Itri napszemuvegek


MONITORSZEMÜVEGEK KÉK FÉNY ELLENI VÉDELEMMEL

A mai generáció rengeteg időt tölt a képernyő előtt. Emiatt hatékony (és divatos) segítségre van szükségünk – monitorszemüvegre kék fény elleni védelemmel! Mondj búcsút a kivörösödött és száraz szemeknek, a fejfájásnak és az elalvási nehézségeknek. Ajánljuk az eyerim collection kínálatát – nagyszerű ajánlat nagyszerű áron, már 14 990 Ft-tól. Gondoskodj magadról, megéri.

Tipp: Új szemüveget szeretnél, de nem emlékszel a rendelvényben megadott értékekre? Ne aggódj! Az eyerim innovatív technológiájának köszönhetően a Lens Scan alkalmazásunkkal saját magad lemérheted a pontos dioptriaértékeket​, és még az otthonodat sem kell elhagynod, ráadásul mindezt ingyenesen.

*Az alkalmazás a meglévő lencsék optikai paramétereit méri le, így nem helyettesíti a szemvizsgálatot, és nem biztosít új rendelvényt. Az új szemüvegek rendeléséhez aktuális és érvényes rendelvény szükséges. Az eyerim garantálja a pontos eredményeket. Az eyerim Lens Scan alkalmazását bevizsgálták, és a pontosságra vonatkozóan teljesíti az ipari szabványok követelményeit.Black Friday az eyerim oldalán!

Ne hagyd ki a nagyszerű stílust még jobb áron. Az eyerim oldalán a Black Friday során akár 50% kedvezményt is kaphatsz! Vár a nagyszerű stílus és az egészséges szemek.