Iskolai fogalmazás: milyen az én anyukám? Apa sírva nevetett, mikor elolvasta milyennek látja a gyerek, az anyukáját…

A gyerekek az iskolában az édesanyjukról írtak fogalmazást, az egyik kislány fogalmazása elképesztően vicces lett, most ezt mutatjuk meg kedves olvasóinknak.

Az én édesanyám sovány, vagyis mindenkinek azt mondja, hogy ő sovány, pedig én úgy látom, hogy annyira nem is. A lábai nem túl hosszúak, a talpai szélesek. A feje egy kicsivel nagyobb mint az enyém, azért mert ő nagyon okos. A füleiből mindig más fülbevaló lóg, abból sok van neki.

Az arcán a szemei szürkés – zöldek, hosszúak a szempillái, a szemhéján pedig kék szemfesték van. A szemöldöke olyan színű és formájú lehet, amilyenre ő festi. Az orra megszokott, egy kicsit görbe azért mert gyerekkorában leesett a bicikliéről, az orrára.

Gyors és egészséges vacsora 10 perc alatt! Kattints ide és nézd meg ezt a videóban. Olcsó és finom cukkini recept

Az ajkai nem tudom milyen színűek, mert mindig más színű rúzzsal festi, de mikor én befestettem az ajkaim, akkor kacagott, de azt mondta, ehhez még kicsi vagyok. A ruhák pedig amiket visel: estélyiruha vagy házi ruha, blúz és szoknya a munkahelyén. Az anyukám fogai majdnem fehérek.

A nyaka nagyon hosszú azt látom, hogy mindig a nyakában hord egy láncot is. A háta széles, de jól áll neki. Anyukámnak szép, nagy kezei vannak, a körmei pedig mindig színesek. Általában bordó, vagy fehér színűek. A lábai egyenesek, mert soha nem tette keresztbe őket. Azt hiszem, hogy az anyukám lehetne modell, de ő még nem jött rá erre.

U.I. Az apukám sírva nevetett és arra kért, hogy róla ne írjak fogalmazást.