Kirk Douglas felesége is betöltötte a százat! A pár házassága hat és fél évtizede tart

Kirk Douglas, az élő legenda 103. (!) születésnapját ünnepelheti decemberben. Ez az életkor már önmagában nem szokványos, azonban a színész olyan szerencsés, hogy még feleségét is maga mellett tudhatja, aki a múlt hónap végén ünnepelte 100. születésnapját, csatlakozva ezzel a “százasok” szűk klubjához.

Anne Buydens 65 évvel ezelőtt ment feleségül Kirk Douglashez, aki mindig is nagy nőcsábásznak számított. Hosszú házasságuk alatt több alkalommal is félrekacsintgatott, de Anne mindent megbocsátott neki, így végül egymás mellett öregedtek meg.

Természetesen a családtagok sem feledkeztek meg a kerek születésnapról. Cameron Douglas ezekkel a szavakkal köszöntötte az ünnepeltet Instragram oldalán:

Van egy maréknyi diód és mazsolád? Kattints ide és nézd meg ezt a videóban. Finom puha süteményt készíthetsz belőle

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Happy Birthday to the Matriarch of the Douglas Family…and one of the most amazing human beings on this planet. Anne Douglas aka Oma, we Love you with all our hearts ❤️💛💚 #timeless

Cameron Douglas (@cameronmorrelldouglas) által megosztott bejegyzés,

“Boldog születésnapot a család matriarchájának! Te vagy az egyik legcsodásabb ember a Földön. Anne Douglas, Nagyi, tiszta szívből szeretünk!”

Michael Douglas is köszöntötte mostohaanyját:

“Alig várom, hogy megünnepeljük Anne szülinapját! Mi mindannyian szeretünk téged! Puszi: Catherine, Dylan, Carys, Cameron, és Michael.”

Cameron a közelmúltban nagypapájáról is posztolt. Nézd meg Te is, hogy fest most, 100 év felett a színész!