Már egy éve sütőben sütöm a fasírtot

Nem csak azért, mert drága az olaj. Nem kell mellette állni és az utolsó darabokra sem rakódik rá a megégett cucc.

Sütőben sütöm, mert egyszerre van kész, nincs zsírszag. Sőt, mindent ott rántok! húst, zöldséget, 180 fokon mokkáskanálnyi olaj vagy zsír minden egyes darab tetején. Mindent addig kell sütni míg a panírja elkezd pirosodni, akkor megfordítom. Körülbelül 50 perc alatt minden kész egyszerre, addig el lehet készíteni a köretet salátát.

Márti Sendula Lászlóné
én is ki próbáltam csak vizes kézzel megformáztam .sütő papírra tettem nem hempergettem semmibe és nem szórtam rá olajat se. Egyszerű gáz sütőbe készült ,finom lett,és puhább mint a zsírban fent

Kotroczóné Gyulai Ildikó
sütő 180 fok, alsó felső sütés, én a tepsibe teszek sütőpapírt, ami nagyon vékonyan megkenek zsiradékkal. A panírozott húst vagy zöldséget sorba rakom, 1 teás kanalnyi olajat (én zsírt használok) teszek minden darab tetejére. NEM SZABAD LETAKARNI! Addig kell sütni, míg a panir szépen pirul, akkor én megfordítom még kb. 10 percre Kívül ropogós,, belül finom puha, ha kitapasztalod a sütőd.

Ibolya Kertész
2 éve kaptam egy légkeveréses, olaj nélküli sütőt, abban sütöm, nagyon finom. Nem mindent sütök benne, mert volt, ami nem vált be, de a fasirt az szuper lett. A sütős változatot is próbáltam, pici olajjal átkenve, tökéletes lett.

Csilla Csizmadia
Én nálam minden a sütőben sül részben egészségesebb, részben sokkal kevesebb olajat használok , olíva olajjal főzök, sütök és van spricnim azzal a tepsit meg a sütni valót is megspriccelem és így használt olaj sem keletkezik, azzal sem kell taktikázni, hogy gyűjteni , leadni stb…

Edina Soósné Horváth
Én fagylaltoskanállal csinálom a golyókat,kicsit vízbe mártva,majd zsemlemorzsába forgatom és tepsiben sütöm.Alá sütöpapirt teszek,kicsit olajjal megspriccelem,egyszer közben megforgatom.

Mária Király
Muffin sütőben a saját zsírjában megsül.

Fotó: Klára Petrina-Bodrogi és Viktória Pusztai