Mikor már nincs ötletem, mit főzzek, reszelek egy kis burgonyát és készülhet a finomság

Van egy nagyon finom és olcsó krumplis étel recept, ami nálunk elsőre kedvenc lett. Gyakran szoktuk készíteni, mert nem túlságosan bonyolult és nagyon finom.

A legtöbb konyhában krumpli általában mindig van otthon, ezért ez a finomság tényleg egyszerűen elkészíthető, ráadásul nagyon finom is.

Elkészítés:

A videóban láthatod, hogyan készül, a feliratokat is kapcsold be

A burgonya nálunk olyan alapanyag, ami mindig van itthon, mert a belőle készült ételeket örömmel megeszi a család minden tagja. Sokszor nincs ötletünk, mit főzzünk, akkor jöhet egy egyszerű krumplis étel, amivel nem kell sok időt tölteni, mégis finom.

Ennek az egyszerű burgonyás finomságnak a nagy előnye, hogy ehetjük frissen, forrón, de ha kihűl az sem baj, mert akkor is nagyon finom. Ha már te sem tudod mi legyen a napi menü, nincs ötleted, mit készíts a családnak, ez a recept jól jöhet. Egyszerű, olcsó és finom étel, amit általában mindenki szeret. A fűszereket használd tetszés szerint, nálunk úgy is nagy kedvenc.

Aki még finomabbá tenné, az egy kis mártogatóst is készíthet hozzá, ami lehet csípős, sajtos, hagymás, paradicsomos, vagy krémsajtos, attól függően mi az amit szerettek.