A beteg gyermek találkozik a kutyával, első pillanattól kezdve rajong érte

A mai videóban egy olyan kisfiút láthattok, aki balesetet szenvedett és súlyos az állapota. A szülők már nem hittek a gyógyulásában, minden reményüket feladták. Egyszer aztán mégis történik valami!

A szülők egy tolókocsin beviszik a gyereket a kórházba, majd mikor a kórterembe lépnek meglátnak egy kutyát. A kutya érezte a szülők fájdalmát és azt, hogy min megy keresztül a gyerek, ezért a gyerekhez közeledett szép nyugodtan. A gyerek finoman simogatni kezdte, az orvosok segítségével. Csodálatos ahogy a kutya és a gyerek megérti egymást.

Ettől a perctől kezdve az orvosi kezelés, amelyre a gyerek a szüleivel járt egy igazi gyógyulási folyamatot indított be, a kutya jelenléte sokat segített. A kisfiú nagyon súlyos állapotban volt, de a kutya közelsége és játékossága lépésről lépésre segítette őt, hogy visszanyerje a magabiztosságát és szép lassan a gyógyulás útjára lépjen.

Elképesztő mire képes az ember és az állat közötti szeretet és milyen nagy segítséget jelent egy beteg gyerek felépülésében.