A kiskutyáknak altatódalt énekel a gazdijuk, egy pillanat alatt el is alszanak

Mi emberek sok esetben úgy gondoljuk, hogy a kiskutyák olyanok mint a gyerekek és ez valóban így van. A mai videónkban öt olyan kiskutyát láthattok akiket a gazdájuk este, lefekvéskor úgy nyugtat meg, hogy énekel nekik egy altató dalt, amely eléggé ismert, Goodnight Sweetheart.

A kiskutyák egy a számukra kialakított kiságyban vannak, amikor a gazdájuk énekelni kezd akkor ők már a legkényelmesebb helyet keresik a pihenésre. A kisállatok nagyon energikusak, de amikor meghallják a gazdájuk szelíd hangját akkor tudják, hogy most van itt az alvás ideje. Mire az altatódalnak vége van a kiskutyák már álomba is szenderülnek, csak egy olyan van közöttük aki még az altatódal ismétlését várja.

A jólelkű és gondoskodó gazdi ezt a rituálét minden este megismétli így az öt kis házi kedvenc megnyugodva alszik el. A videóban szereplő férfi feleségét lenyűgözi az állatok reakciója, soha nem hitte volna, hogy ilyen dolog lehetséges, ha nem a saját szemével látná. A kutyáknak is van lelkük és szükségük van a törődésre, egy kis kényeztetésre. Egyes szakértők véleménye szerint a kölyökkutyák akkor alszanak a legjobban amikor a gazdájuk a közelükben van, egy kis kedvességgel minden megoldható.