A kutyának szól a gazdija, hogy meglátogatja a barátja, örömében azt sem tudja, mit csináljon

A mai videóban egy négy éves Husky örömét láthatjátok. Az ő barátja Sherpa aki nagyon hasonlít hozzá a megjelenésében és temperamentumában is.

Egy napon K’eyush a játékcsonttal játszik, a gazdája elmondja neki, hogy Sherpa a legjobb barátja meglátogatja. A kutya mikor meghallotta a barátja nevét még a játékát is kiejtette a szájából annyira izgatott lett és folyamatosan az ajtóhoz szaladt, alig várta a barátja érkezését.

Sokan nem is gondolnák, hogy milyen értelmes tud lenni egy kutya, a videóban az is látható, hogy egyből megváltozik a tekintete és a reakciója amikor meghallja a barátja nevét, intelligens házi kedvenc aki tökéletesen megérti a gazdája szavait. A kutya egyre türelmetlenebbé válik, majd egyszer csak meglátja a barátját az ajtó ablakából. Izgatottan próbálja lenyomni a kilincset, de nem sikerül neki. A gazdája a kis kedvence segítségére siet, kinyitja az ajtót és már találkozhat is a két jóbarát. Örömükben körbe szaladják a ház kertjében lévő füves részt és indulhat is a játék.