A legmodernebb szőnyegek, ha unod a régi darabokat, ezek tetszeni fognak!

Amikor szőnyeget akarunk vásárolni van elképzelésünk róla, hogy milyen színű és méretű legyen, de amikor meglátjuk a választékot, sokszor teljesen más fajta szőnyeget vásárolunk, mint amilyet eredetileg elképzeltünk.

A klasszikus szőnyeg négyszögletes, ovális vagy kerek formájú és mindenképpen a bútor vagy a fal színével összhangban van. Talán a legnehezebben akkor helyezhető el egy szőnyeg amikor kicsi a hely és a bútor alá is be kell csúsztatni egy részét.

Ma szeretnénk bemutatni nektek néhány olyan szőnyeget, amelyeknek a formája nem a megszokott és elférnek bármilyen kisebb helyiségben. Biztosan nem gondoltatok arra, hogy választhattok aszimmetrikus szőnyeget is a helyiség méretétől függően, akár konyhába, nappaliba vagy előszobába és így nem kell a nehéz bútorokat emelgetni, hogy beférjen alá a szőnyeg egy része.

A legközkedveltebb szőnyegek azok amelyek természetes anyagból készülnek, igaz drágábbak de megéri a befektetést. A legkeresettebb szőnyegek a kisebb méretűek ,mert ezeket könnyebb tisztítani, vagy ha módunkban áll akkor lehet csere szőnyegünk is. Amíg az egyiket kitisztítjuk, addig a másikat a helyére tesszük. Most pedig tekintsétek meg az alábbi fotókat, inspirálódjatok és válasszátok ki a számotokra tökéletes szőnyeget!