Amely hónapban születtél, olyan heted lesz!

Szeretnéd tudni mi vár rád a héten? A születési hónapod elárulja, mi vár rád október 24 és 30 között.

Január

A héten sok mindent elérhetsz, amit szeretnél. Fontos dolgaidat ajánlott most elintézned, mert sikerekre számíthatsz. A pénzügyi helyzeted miatt ne aggódj, úgy tűnik, lassan helyre jön az anyagi helyzeted. Azokkal az emberekkel vedd körül magad, akik a te szinteden vannak, ne foglalkozz a buta, idegesítő személyekkel.

Február

Ne hagyd, hogy a hangulatváltozásaid irányítsák a hetedet. Bármit is csinálsz a héten, abban sikereket érsz el. Foglalkozz többet magaddal, csináld azt amit szeretsz. A párod és a családod megért téged, nekik mond el mi történik veled, ne törődj a kívülállókkal,.

Március

Ne hagyd, hogy megsértsenek, ne törődj a rosszindulatú emberekkel. A családodra koncentrálj, ők szeretnek téged. Ne vidd túlzásba a tevékenykedést, szánj egy kis időt a pihenésre is. Az egészségedre is figyelj oda, mert akkor vagy a legboldogabb, ha fizikailag is jól érzed magad.

Április

A héten nagyon aktív vagy, gyorsabban haladsz a dolgaiddal, mint általában. Használd ki ezt az időszakot és végezd el azokat a feladatokat, amiket mindig elnapoltál.

Május

Boldog és sikeres heted lesz. Mivel téged az érzelmeid vezérelnek, ha a lelked jól van, a napjaid is jól telnek. A takarékosságodnak köszönhetően egyre jobb lesz az anyagi helyzeted is, így megvalósíthatod a céljaidat. Türelmes vagy, ennek köszönhetően egyre több dolgot elérsz, a kitartás az egyik legfőbb erényed.

Június

A héten nagyon energikus vagy, most meg tudod tenni azokat a dolgokat, amikre eddig nem volt időd. A pozitív gondolkodásod a héten is átlendít a nehéz helyzeteken, ne foglalkozz mások véleményével, tedd a dolgod. Az egészségedre viszont figyelned kell, mert hajlamos vagy túlterhelni magad.

Július

A hét számodra problémamentes lesz, optimizmusodnak köszönhetően csak jó dolgokra számíthatsz. Törődj magaddal és a szeretteiddel, töltsd azzal az időd, ami boldoggá tesz, hogy feltöltődj. Sikeres vagy abban amit csinálsz, így a jövedelmed is egyre magasabb lesz.

Augusztus

A munkádat nagyra becsülik, akár dolgozol, akár a családodnak segítesz, nagyon elégedettek lesznek veled a héten. Ne szerénykedj, a bókokat kiérdemelted, hiszen te mindent a legjobb tudásod szerint teszel. Néha alábecsülöd magadat, de erre nincs okod, mert minden rád bízott feladatot ügyesen megoldasz.

Szeptember

A héten meg kell tanulnod, hogy néha másoknak is engedned kell. Ha megpróbálod elfogadni mások véleményét is, könnyebbek lesznek a napjaid. Néha úgy érzed, hogy idegesít a környezeted, ilyenkor inkább vonulj félre és pihenj, ne veszekedj másokkal, azzal nem oldod meg a problémát.

Október

Ne törődj mások véleményével, nem számít mit gondolnak. Hagyd békén azokat az embereket, akik nincsenek a te szinteden, mert hosszútávon csak az idegeidre mennek. A saját dolgaiddal törődj, a héten rengeteg feladat vár rád, amiket könnyedén meg is valósítasz, mivel nagy a munkabíró képességed.

November

A héten légy kedves és ne légy túl kritikus, mert sokakat megsérthetsz. A feladataiddal több időt kell töltened, mert hajlamos vagy elhanyagolni a megoldandó dolgokat. Az egészségedre is figyelj, mert csak akkor lehetsz sikeres, ha jól vagy és arra tudsz koncentrálni amire kell.

Október

Foglalkozz azzal amit szeretsz, hogy feltöltődj. Ha úgy érzed jól jönne egy kis pihenés, akkor pihenj. Mindent megteszel a szeretteidért, de néha neked is kell egy kis lazítás. Kitartóan teszed a dolgod, ezért is érsz el sikereket, amiért sokan irigyelnek.

December

A héten türelmesnek kell lenned, mert akkor elérheted az álmaidat. Nagyon aktív vagy, de nehezen tudod kivárni, hogy elérd a céljaidat, pedig vannak olyan dolgok, amiket ki kell várnod. Fáradhatatlan vagy, ezt sokan csodálják is, de ha te egyszer valamibe belekezdesz, azt meg is csinálod.