Április hónapban születtél? A személyiséged attól függ, a hónap melyik időszakában jöttél a világra!

Az áprilisi születésű emberek dolgosak, szorgalmasak ezért mindenük meg van amit szeretnének. Nem függenek senkitől, nem félnek kimondani azt amit gondolnak.

Minden nehézségen könnyen keresztülmennek, ráadásul az áprilisban született emberek szeretik a veszélyt, ezért nem is kerülik ki azt.

Mindig követik a megérzésüket, a legtöbb esetben elérik azt amit akarnak. A pénz a legfontosabb dolog a számukra, a kívűlálló személyek egoistának és agresszívnek tarthatják őket, de a lelkük mélyén jó emberek.

Milyenek az áprilisban született emberek attól függően, hogy a hónap melyik szakaszában születtek

Első csoport: április 1 – 8

Okosak, az arcuk négyszögletes formájú, a hajuk kissé rendetlen, a szemöldökük dús. Rögtön agresszíven reagálnak, ha valaki megsérti őket, ezért vigyázni kell mit mondunk nekik, mert rögtön megkapjuk a választ rá. A családjukat szeretik és megértően viselkednek, vállalják a felelősséget, főleg amikor a szüleikről van szó. Ha egy olyan személlyel kötsz házasságot aki április első felében született, akkor el kell fogadd a szüleit is és még a beleegyezésüket is ki kell kérd mielőtt házasságot köthettek. Azok a férfiak akik a hónap első felében születtek, lánygyermeket szeretnének.

A második csoport: április 9 – 15

Azok a nők akik ebbe a csoportba tartoznak nagyon lelkesek. Mindezekkel együtt példás anyák, nagyon vigyáznak a gyerekeikre és minden tőlük telhetőt megtesznek azért, hogy a gyerekek sikeresek legyenek. Értenek a divathoz és van tehetségük az íráshoz. Azok a férfiak akik ebbe a csoportba tartoznak nehezen haragszanak meg, de amikor megharagszanak akkor vége van a világnak. Az ideális nő a számukra vicces, okos, egy olyan valaki aki a háztartást is a kezében tartja és őt is maximális mértékben szereti. Ezek a férfiak képesek akár több tíz kilométert is vezetni egy csokor virágért.

A harmadik csoport: április 16 – 22

Azok az emberek akik ebben a periódusban születtek, kiegyensúlyozottak és ritkán hibáznak. Általában barna hajúak, kerek arcúak, a szemük sötét színű. Nagyon barátságosak, de nem pazarolják az idejüket olyan emberekre akik semmittevéssel töltik az idejüket. Úgy gondolják, hogy ezek az emberek nincsenek pozitív hatással rájuk, ezért inkább kerülik őket. Azokat a nőket akik ebben a periódusban születtek nem lehet meggyőzni arról, hogy változtassanak a gondolkodásmódjukon, arrogánsak lesznek amikor valaki elmondja nekik a saját véleményét. Nem szeretnek senkivel sem veszekedni. Azoknak a férfiaknak akik a hónap e szakaszában születtek nem tetszik, ha a párjuk más férfiaknak bókol. Olyan nőre van szükségük aki betartja a szavát, mert ők hűségre és nyugalomra törekednek.

A negyedik csoport: április 23 – 30

Egyenlő távolságot tartanak bármilyen konfliktus esetén, mert nem szeretik a vitát. Az életük tele van sikerekkel, szeretik a szabadságukat a természetben tölteni. Művészi adottságaik vannak és minden olyan dolog vonzza őket ami a művészettel kapcsolatos. Kedvelik a zenét is, sok színész ebben a hónapban született. Azok a személyek akik ebben a hónapban születtek, vonzóak, nagyon barátságosak és szeretnek társalogni. Nem szeretik a vitát, ők békesség pártiak, az életük tele van sikerekkel.