Az ápolók azt vették észre, hogy a kórház ajtaja előtt több kutya várakozik, ekkor még nem gondolták, hogy egy betegükre várnak…

Egy este dr. Cris Mamprim, az Alto Vale nevezetű kórház orvosa Rio de Sul- ban, Brazíliában egy hajléktalant utalt be a kórházba. A férfi  kissé betegnek érezte magát, írta a Tkis Is Insider site.

Miközben Cesar orvosi kezelésre szorult, dr. Mamprim észrevette, hogy a kórház bejáratánál egy csapat kutya van, akik úgy tűnik, hogy várnak valakit. Ezek a kutyák szépek és ápoltak voltak, nem tűntek kóborkutyának és soványak sem voltak.

Cesar elmesélte, hogy néha ő nem eszik, elosztja az ennivalót a kutyák között. Egy egyszerű ember aki más ember segítségére szorul, kint van a hidegben, ő mégis egy jó gondoskodó, négy kutya jó barátja, akik most itt vannak és bizonyítják mindezt- mondta Mamprin.

Ezek a kutyák nem mentek el a kórház ajtajából addig ameddig Cesar oda nem ment hozzájuk. Mielőtt elmentek volna, a kórház személyzete megengedte nekik, hogy jól lakjanak a kórház kantinjában készült ételekből. A fiatal doktornő több oldalon is ki posztolta ezt a tanulságos történetet.