Az idei nyár szandál divatja! Nekünk a 9-es a kedvencünk, de a 10-es is jöhet!

A nyár kedvencei a szandálok, mert kényelmesek, divatosak és rengeteg változatban megvásárolhatóak. Tetszés szerint választhatunk a színek és a formák közül, így szinte mindenhez viselhetjük ezeket a kényelmes lábbeliket. Mivel a választék hatalmas, most megmutatjuk, melyek a legdivatosabb darabok.

Az idei év szandál divatja

1. A telitalpú szandál nem megy ki a divatból. A világos színek és az apró díszítőelemek teszik egyedivé ezeket a darabokat. Mivel nagyon kényelmesek, érdemes beszerezni belőlük egyet.

2. A fedett orrú szandálok újra divatosak, sőt a hegyesorrú idén nagyon divatos, mivel sokkal kecsesebbnek tűnik tőle a láb.

3. Ha a szandálok szerinted csak strandoláshoz, vagy sétáláshoz megfelelőek, akkor nézd meg ezeket a darabokat, amelyeket akár egy üzleti találkozón is bátran viselhetsz.

4. Ha szereted a merész darabokat, egy telt sarkú, magas darabot is választhatsz, ezek hosszabbá varázsolják a lábaidat, így még nőiesebb lehetsz.

5. Ha sokat gyalogolsz, egy fa talpú, bőr szandál lesz a neked tetsző darab.

6. A tűsarkú szandál minden nő kedvence, ettől hosszabbnak tűnnek a lábaid és nagyon nőies stílust kölcsönöz.

7. Ha nem szereted a magassarkú szandálokat, akkor válassz platform típust. Az idei évben a platform még mindig divatos, neked csak a megfelelőt kell kiválasztanod.

8. Az extravagáns stílus kedvelői bátran dönthetnek a színes szandálok mellett.

9. A színes darabok az idei év nagy kedvencei. Bátran lehet világos szandálod, sőt akár több színű is.

10. Ha szereted a pántokat, akkor válassz egy ilyen különleges darabot, az idei évben bátran viselheted az ilyen csinos és különleges szandálokat.

11. A lapos talpú szandálok közül érdemes olyat választani, amelynek csukorr az eleje és enyhén keskeny, ezek nagyon divatosak.

12. A nagy csattok is divatosak, egy ilyen szandál szinte minden hölgynek jól áll, mert kiemeli a lábak szépségét, de elvonja a figyelmet a vastag bokákról is.

13. Az araszínű szandálok nagyon divatosak.

14. A legjobb választás azoknak a hölgyeknek, akik szeretik a nőies cipőket. Ez tökéletes átmenet a cipő és a szandál között.

15. Ha nem akarsz pántos szandált, válassz egy divatos papucsot.

Ezek között a káprázatos szandálok között te is könnyedén megtalálhatod azt amelyik kényelmes és örömmel viselnéd. Írd meg hozzászólásban, neked melyik tetszik a legjobban!