Az oroszlán és a nyilas számára ez egy sikeres év! Mi vár a többi csillagjegyre 2019-ben?

Ma el hoztuk nektek a 2019-es évre szóló horoszkópot, minden egyes állatöv számára, tudd meg kire mi vár ebben az évben.

Tűz jegyűek (Kos, Oroszlán, Nyilas)

A tűz jegyében született személyek számára a 2019-es év kiváló lesz, fejlődhetnek a karrierjükben és több idejük lesz megvalósítani a saját elképzeléseiket, terveiket. A Tűz jegy szülöttei új és érdekes foglalkozásokat fedezhetnek fel. Az Oroszlán és a Nyilas jegy szülöttei fejlődésre és sikerekre számíthatnak az útjuk során, a Kos viszont olyan nehézségekbe ütközhet amelyek a múltból származnak, de ha a körülöttük lévő emberek támogatják őket, akkor könnyebben túljutnak a nehézségeken.

Föld jegyűek (Bika, Szűz, Bak)

A Föld jegyében született személyeknek sokkal több lehetőségük lesz ebben az évben, mint az el múlt években. Több esélyük lesz sikereket elérni a magánéletben, egyesek pedig könnyebben találnak munkahelyet külföldön, minden erőfeszítés nélkül. A három jegy közül a Szűz lesz a legszerencsésebb, őt fogják támogatni legjobban. Olyan esélyeik lesznek amiről már szinte le is mondtak, fizetésemelés is kilátásban van a számukra. Azok a Szűz jegyűek akiknek még nincs munkahelye a 2019-es évben több lehetőség közül is válogathatnak, jobbnál jobb állásokat fognak kapni.

Levegő jegyűek (Ikrek, Mérleg, Vízöntő)

A levegő jegyében születettek sok változásra és kihívásra számíthatnak a 2019-es évben. Olyan szituációkba kerülhetnek ami arra sarkalja őket, hogy kilépjenek a komfortzónájukból és túllépjenek azokon a helyzeteken amelyek csak veszteséget jelentettek a számukra. Bátrak kell legyenek, de ők már többször is bebizonyították azt, hogy még egy hegyet is el tudnak mozdítani azért, hogy elérjék a céljaikat. A három jegy közül a Mérleg lesz a legtámogatottabb, neki lesz a legtöbb alkalma arra, hogy változtasson az életén és hagyja hátra a kellemetlen helyzeteket. A Mérleg jegy szülöttei sokkal magabiztosabbak lesznek, ez pedig a javukra válik.

Víz jegyűek (Rák, Skorpió, Halak)

A 2019-es év jó év lesz a számukra, azok a személyek akik a szerelmet keresik sikeresen családot alapíthatnak. Az érzékenységük, a türelmük és a nagylelkűségük most viszonzásra talál, sokan közülük megtalálják az ideális párt. Általában a megérzéseikre kell hagyatkozzanak, de tájékozódnak is, új információkat szereznek mielőtt komoly döntéseket hoznak. A Mars nagylelkű lesz a Halak jegy szülötteivel, alkalmuk lesz arra, hogy megalapozzanak egy együttműködést vagy egy vállalkozást. A Skorpió egy nyugodtabb évnek örvendhet és sokkal kiegyensúlyozottabb lesz lelki téren is. A Rákok számára a gyerekek jelentik a legtöbbet, ezért azon fognak munkálkodni, hogy valami különleges dolgot tudjanak megalkotni a számukra.