Ebben a hangárban valami nagyon különleges dolog található! Le fog nyűgözni, ami odabenn található!

Bámulatos, hová fejlődött a technológia. Mi már megszoktuk az új és érdekes dolgokat, de ez még minket is meghökkentett. Meglepőnek tűnhet, de Németországban, Brandenburg-ban egy trópusi kis szigetet találhatunk. Egy lenyűgöző helyről van szó, ahol kék lagúna, puha homok és tiszta víz várja a látogatókat. A legfurcsább a környezet, ahol létrehozták ezt a csodás komplexumot.

A trópusi sziget ebben a hangárban van. Az épület mérete is meglepő, a hosszúsága 360 méter, a szélessége pedig 210 méter.

Van otthon banán és keksz? Kattints ide és nézd meg ezt a videót, hogyan készül az egyik legegyszerűbb sütés nélküli sütemény!

A 90-es években a Cargolifer AG. vállalat tulajdona volt az építmény, akkoriban léghajókat gyártottak itt. A vállalkozás azonban nem volt sikeres.

Ázsiai szponzoroknak köszönhetően egy fantasztikus park létesült itt. A helynek meg van a saját mikroklímája, a strandokat próbálták a tavakhoz hasonló módon kialakítani, a partokra trópusi növényeket ültettek.

A helyiségben egy valódi dzsungel alakult ki,  még a trópusi madarak is örömmel csicseregnek ezen a remek helyen.

Az egzotikus parkban flamingók is találhatóak.

Akiknek egy nap kevés ahhoz, hogy felfedezzék ezt a helyet, megszállhatnak a hotelben, amely ugyancsak az épületben van.

Ahogy a képeken is látni, ez a hely mindig tele van emberekkel. Már nem kell repülőre ülnöd és átrepülnöd hegyeken és vizeken át, hogy eljuthass a trópusokra.

A hely neve “Egzotikus Sziget” és egyidejűleg 6000 ember számára nyújt férőhelyet.

A parkban számos trópusi rovar is megtalálható, természetesen nem járkálhatnak szabadon a strandon. A turisták az üvegen keresztül azonban megtekinthetik őket.

Az esti órákban a medencéket megvilágítják, ettől még fantasztikusabb a látvány!

Trópusi hangulatú kávézók és étermek várják itt a turistákat.

Hogy a látogatók ne felejtsék el, melyik részen vannak, még egy igazi kis falut is megtekinthetnek itt, persze német stílusban építve.

A gyerekek a vízben és a földön egyaránt játszhatnak.

A sátorozás kedvelői itt egy valódi sátorfalut találhatnak.

A Trópusi Sziget nyitva van egész évben és mindig ugyanolyan klímával várja a látogatókat. Kint hiába vannak mínuszok, bent akkor is +26 fok van, így a turisták élvezhetik a kellemes klímát és a rengeteg szórakozási lehetőséget.

Ki gondolná, hogy egy egykori gyár trópusi üdülővé varázsolható? Ha téged is lenyűgözött, látogass el te Európa egyik legmodernebb fürdőkomplexumába.